AcasăMoney&PeopleUnica fiica lui Ion Țiriac, în cea mai sexy apariție a sa...

Unica fiica lui Ion Țiriac, în cea mai sexy apariție a sa de până acum. Natalia arată spectaculos! /FOTO

Moștenitoarea lui Ion Țiriac, Ioana Natalia, unica fiică magnatului, arată spectaculos și este de o frumusețe ireală.

La 24 de ani, Natalia, rodul iubirii fostului mare sportiv cu jurnalista egipeancă Sophia Ayad (cu care mai are un băiat, pe Karim Mihai), locuiește în Monte Carlo însă a ales să studieze în Miami, Florida. De o frumusețe aparte și forme sexy, Natalia a moștenit după cum se vede trăsăturile mamei sale, cândva, o femeie extrem de atrăgătoare. Ioana Natalia Țiriac adoră să pozeze sexy, iar internauții îi fac complimente pe bandă rulantă la fiecare postare.

Averea uimitoare a lui Dan Chișu! Nimeni nu a reușit să strângă atâtea

Unica fiica lui Ion Țiriac, în cea mai sexy apariție a sa de până acum

Ion Țiriac, singurul român prezent în clasamentul miliardarilor lumii Forbes (a agonisit o avere de circa 1, 2 miliarde euro) a reușit să-și țină copiii, până la adolescență, departe departe de ochii lumii.

Fostul mare jucător de tenis a cunoscut-o pe Sophie Ayad în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania și coordona mai multe turnee de tenis (Hanovra, Stuttgart și Essen).În ciuda diferenței de vârstă de aproape 30 de ani dintrei ei, Țiriac și Sophie au avut o relație îndelungată, din iubirea lor rezultând doi copii, Ioana, care s-a născut pe 19 iulie 1987, și Karim, cu trei ani mai mare.

Loredana Chivu cere 1.000.000 de euro daune de la esteticianul care i-a distrus fundul

Ultimele Articole