Untold se mută în 2021 pe vapor de croazieră, cu echipament de testare rapidă PCR și spații de izolare! Cel mai mare festival va avea loc și pe Marea Mediterană

Untold, devenit un ul dintre cele mai mari festivaluri muzicale din Europa, lansează acest nou concept, ofertă nemaiîntâlnită la noi, de acestă dată pe un imens vas de croazieră. La bordul vasului se vor îmbarca în cele cinci zile de distracție (9-13 iunie), mari dj ai lumii,  care vor fi completați de show-uri unice ce for face minivacanța memorabilă.

Untold Odyssey, ce acosta în Roma, Ibiza și Barcelona, va pune la dispoziția plătitorilor 5 scene montate pe puntea vasului și un line-up de vedete. În plus, zece restaurante incluse în tarif și șapte restaurante gourmet, zeci de baruri și zone de lounge, piscine, spa-uri, un aqua park, săli de fitness, terenuri de baschet și fotbal, minigolf, bungee jumping, săli de jocuri, cazino, saloane de frumusețe, galerii de artă, o bibliotecă și magazine de lux.

În lipsa clasicilor Hrușcă și Fuego, are loc primul festival dedicat colindelor, Christmas Exclusive Fest

Organizatorii respectă toate măsurile și procedurile recomandate de Organizația Mondială a Sănătății și autoritățile internaționale, realizează testarea rapidă și PCR a tuturor pasagerilor înainte de îmbarcare, dispun de ultimele tehnologii, brățări de mobilitate cu senzori de mișcare, echipamente medicale de top, asistență medicală disponibilă 24 de ore din 24, spații de izolare și de tratare pentru orice fel de simptome. Vasul de croazieră va avea instalat la bord un laborator PCR și capacitate de testare rapidă imediată. Un aspect foarte important este faptul că au fost semnate acorduri cu autoritățile locale, excluzând situațiile în care vasul nu ar fi primit în port datorită existenței vreunui caz de infecție cu Covid-19 la bord.

Toți cei care vor să pornească în calatoria Odyssey vor fi testați rapid și PCR, iar la bordul navei vor urca doar cei sănătoși, astfel că va fi un mediu sigur și confortabil pentru toată lumea, pe toată durata călătoriei. Fiecare participant va purta o brățară de mobilitate, cu senzori de mișcare, care va înregistra cu cine intră în contact, iar în cazul apariției celui mai mic simptom, toți pasagerii cu care a intrat în contract vor fi testați de urgență. Vasul de croazieră va avea la bord doar 2500 de pasageri, cel mai scump bilet fiind de1000 dolari de persoană, exceptând zborul.

Diseară, marea finală X Factor 2020. Cine sunt cei care se bat pentru titlu

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed