AcasăMoney&PeopleDupă carte, va apărea și un film despre controversatul Nuțu Cămătaru. ”L-aș...

După carte, va apărea și un film despre controversatul Nuțu Cămătaru. ”L-aș vedea pe Mihai Bobonete în rolul meu”

După lansarea cărții despre controversatul Nuțu Cămătaru, autorul, Codin Maticiuc și-a anunțat intenția de a ecraniza sumara ”biografie” a liderului lumii interlope din bucureștiul anilor 2000.

La conferința de presa, prima susținută din cariera sa ”de speriat”, cu ocazia lansării cărții ”Dresor de lei și de fraieri- Viața lui Nuțu Cămătaru”, controversatul nelegiut a dat chiar autografe pe biografia dedicată vieții sale. Mai mult, s-a dezbătut care din posibilii actori ar fi potriviți pentru rolul său, într-un viitor film. Dacă autorul cărții și viitorul producător al filmului în cauză, este vorba de Codin Maticiuc, și-a declarat simpatia și susținerea pentru prietenul său Mihai Bendeac, care să-l interpreteze pe interlop în tinerețe, Ion Balint, mai nou mondenul Nuțu Cămătaru, îl vede mult mai potrivit în rolul său pe Mihai Bobonete.

Palade s-a rupt de Țociu. Au format cel mai popular cuplu umoristic din televiziunea ultimilor 30 de ani

După carte, va apărea și un film despre controversatul Nuțu Cămătaru

”Eu l-aș vedea pe Bobonete în rolul meu. L-am întâlnit odată, am vorbit cu el, chiar îmi place. Se potrivește”, a declarat la conferința de presă online Nuțu Cămătaru, cândva liderul unei grupări infracționale specializată pe infracțiuni de șantaj, proxenetism, înșelăciune, taxă de protecție si cămătărie.

Principalii locotenenți ai săi erau membrii familiei sale, în special fratele său, Vasile Balint.

Din ce trăiește Dan Helciug pe fondul noilor restricții. A înlocuit rockul cu desenele animate!

Ultimele Articole