Vă mai aduceți aminte de Cătălin Zmărăndescu? Unde a dispărut, cum arată și ce viață diferită duce cel ce a fost ”umbra” lui Becali /Exclusiv

Vă mai aduceți aminte de Cătălin Zmărăndescu, ”umbra” lui Gigi Becali în cea mai excentrică perioadă a latifundiarului? Poate cel mai titrat luptător în sporturile de contact duce o nouă viață, departe de București, și este astăzi de nerecunoscut.

Pare greu de grezut însă fiorosul luptător de altădată, cel care intra singur în mijlocul galeriilor ostile echipei de fotbal ”Steaua” și al cărui curaj l-a dus de la partide ilegale de lupte, este  astăzi un tatic model, poartă ochelari și antrenează mulți copii la propriul său club, Zmărăndescu Sport Academy, pe care l-a deschis în Târgoviște. După ruperea de cel în slujba căruia a fost până în 2019, când, unui scandal cu ecou, sechestrarea celor care-i furaseră limuzina patonului său, s-a ales cu o detenție de 29 de zile și o condamnare cu suspendare de 3 ani închisoare, Zmărăndescu a intrat în faliment.

Vă mai amintiți de Papa Jr., vedeta muzicii anilor 2000? Pe atunci vindea muzică, azi vinde carne cu TIR-urile/ Exclusiv

Vă mai aduceți aminte de Cătălin Zmărăndescu? A pierdut tot, a luat-o de la zero în Târgoviște

A pierdut inclusiv casa odată cu bunurile firmei sale de pază. După ani în care și-a riscat pielea și a fost în slujba actualului afacerist și filnatrop Gigi Becali, rămas fără agoniseală și fără familie, Zmărăndescu a luat-o de la zero, în Marea Britanie, ca gardă de corp, antrenor al secțiilor de poliție și bodyguard. Și-a refăcut viața cu frumoasa Luiza, pe care a cunoscut-o la Londra și alături de care s-a reîntors în țară, de acestă dată în orașul ei natal, pentru a deschide clubul de arte marțiale mixte și fitness. ”Soția mea este din Târgoviște, iar un oraș mic a fost ceea ce căutam noi. Am căutat să ne așezăm și am început să ne construim casa aici. Am mulți elevi la clase de MMA, Kickboxing și Jiu-Jitsu Brazilian. Pe lângă aceste clase, fac antrenamente private în timpul cărora mă dedic exclusiv persoanei care optează pentru un astfel de program-condiționare, tonifiere și slăbire”, ne spune fostul mare sportiv.

În perioada când nu s-a mai regăsit în slujba vreunui alt important om de afaceri, noul Zmărăndescu a mai devenit de două ori tată. Are patru copii, pe lângă cei pe care îi antrenează la propria-i sală, viitori campioni de care se simte foarte mândru.

Ce prețuri au hainele marca Dana Budeanu! Nu sunt pentru toți românii

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed