Vă mai amintiți de Papa Jr., vedeta muzicii anilor 2000? Pe atunci vindea muzică, azi vinde carne cu TIR-urile/ Exclusiv

0
222

Vă mai amintiți de Papa Jr., vedeta muzicii anilor 2000? Fostul muzician ce a lansat melodii și astăzi difuzate precum ”Ploaia” ori ”Ai să-nțelegi” este directorul uneia dintre cele mai mari cooperative zootehnice de pe piața românească.

Deși vedetelor muzicii le e greu să se despartă de privilegiile unei astfel de vieți, mereu în atenția tuturor, Papa Junior, pe numele său Cristian Tocănel, a avut motive serioase să facă acestă schimbare profesională radicală. Muzicianul nu regretă, a ajuns în fruntea unor firme de producție și distribuție de carne cu cifre de afaceri astronomice.

Ion Țiriac a cântat în tinerețe! ”Era mereu chemat pe scenă. Nu avea o voce extraordinară dar fredona piesele într-un mod plăcut”

După 15 ani de când s-a lăsat de muzică, Cristian Tocanel, alias Papa Jr, nu s-a schimbat prea mult

Vă mai amintiți de Papa Jr.? A fost directorul pe România al unui consorțiu în domeniul creșterii de animale cu o cifră de afaceri de 250 milioane euro

De la ”debarcarea” sa din muzică, cel ce a dat startul trupei Voltaj către popularitate prin succesul ”Asta-i viața” (prelucrare după „We Will Rock You”,  Queen), Cristian Eusebiu Tocănel, astăzi, în vârstă de 42 ani, a trecut prin boardul mai multor companii de profil, ultima fiind un consorțiu european, una dintre cele mai importante firme în domeniul importului și exportului internațional de animale. O companie al cărei director regional a fost și care are o cifră de afaceri de peste 250 milioane euro. Aventura sa în lumea afacerilor s-a soldat și cu o condamnare, patru ani de supraveghere judiciară.

Vă mai amintiți de Papa Jr.? Fostul muzician este astăzi un om de afaceri de succes

La începutul anilor 2000, ”Ploaia”, marele său succes, se auzea la toate canalele de radio dar și la tarabele cu casete audio și din mașinile românilor. A urmat ”Ai să înțelegi”, o colaborare cu aceeași solistă Monik, care a intrat în toate clasamentele muzicale ale vremii. Compozitor, textier, orchestrator și inginer de sunet, Cristian Eusebiu Tocănel alias Papa Jr a lucrat cu multe soliste, amintim Nicoleta Matei, Paula Seling, Simona Nae, Alexandra Ungureanu, dar și cu Adrian Enache.

FOTO: Industriacarnii.ro

Cosmin Tudoran s-a mutat în Spania. Juratul Masterchef va face naveta pe viitor