Cosmin Tudoran s-a mutat în Spania. Juratul Masterchef va face naveta pe viitor

0
3

Cosmin Tudoran s-a mutat în Spania. Juratul Masterchef (Pro Tv) a urmat exemplul fostului său coleg din Cassa Loco, Leonard Muha și și-a mutat familia într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe costa Mediteranei, orașul turistic Javea.

Vedeta Pro  TV, iubita și fetița sa au luat acestă decizie după un 2020 în care ”stați acasă”, în lockdonwn ori de sărbători, a fost cel mai sonor și enervant îndemn. În plus, a contat în decizia de a se stabili în altă țară și sistemul de educație, diferit și mult mai bun în accepțiunea familiei Tudoran. Cosmin, care și-a făcut specializarea de somelier, specialist în vinuri nobile şi reprezentant al unor importanți producucători va face naveta pe tura Alicante-București, căci, până își va muta studioul de videoproducție în Spania (este, de asemenea, unul dintre cei mai importanți influenceri în online în ceea ce privește promovarea vinului românesc).

Ion Țiriac a cântat în tinerețe! ”Era mereu chemat pe scenă. Nu avea o voce extraordinară dar fredona piesele într-un mod plăcut”

Fostul ”Făt Frumos cu paloșu’ gros”, așa cum a rămas Cosmin din perioada când refrenele sale-lasate cu formația Cassa Loco- făceau furori, locuiește la câteva ore de fostul său coleg, Leonard Muha, stabilit cu mulți ani înaintea sa în Spania.

Cosmin Tudoran s-a mutat în Spania. Mărgineanu, Tataee (BUG Mafia) și CRBL au făcut același mutare în ultimii ani

În ultimii ani, o grămadă de muzicieni au ales să se mute în peninsula iberică. Luând exemplul lui Nicu Covaci (Phoenix) care locuiește de 30 de ani pe malul spaniol al  Mediteranei, în ultimii ani s-au mutat acolo și Vlad Irimia (BUG Mafia), Eduard Andreeanu (CRBL), Mihai Biță (Bitză) ori Mihai Mărgineanu, care încă nu s-a mutat dar și-a cumpărat un apartement de vacanță acolo. Cosmin Tudoran s-a mutat în Spania dar nu va vine apartamentul său din București.

Mugur Mihaescu revine pe sticlă, dar la televiziunea din orășelul său, Voluntari