Mugur Mihaescu revine pe sticlă, dar la televiziunea din orășelul său, Voluntari

0
5

Mugur Mihaescu revine pe sticlă. Nu se întoarce la Pro TV ori Kanal D, unde, cândva, a avut recorduri de audiență. Garcea va avea propriul talk show la televiziunea din localitatea unde are domiciliul, Metropola TV din Voluntari.

Postul patronat de edilul din Voluntari a intrat rla începutul anului în grila marilor operatori de televiziuni prin cablu. Mugur Mihăescu (53 ani), a cărui imagine va rămâne legată de personajele sale intrate în folclorul național (lansare prin scenetele Vacanța Mare), se alătură echipei tânărului post care încă mai recrutează personaje cu imagini publice. La Metropola TV și-a semnat revenirea în televiziune și Mădălin Ionescu (Mădălin Ionescu Show), dar și  Adrian Bucur (Prime Time), Edward Pastia (Doar o cifră să-ți mai spun), Dana Istratre (Între prieteni) ori astroloaga Mariana Cojocaru. Noua emisiune a lui Mugur Mihăescu se va numi ”Meriți”, este un night show pe care comicul și-l produce singur, și va intra în grilă pe 10 mai.

Din cântăreț, protestatar de carieră! Cine este Cătălin Ciobotaru, vocea manifestațiilor din pandemie

Mugur Mihaescu revine pe sticlă. Ultima sa producție, e la TVR s-a lăsat cu un val de plângeri la CNA

Ultima producție a lui Mugur Mihăescu, show-ul din noaptea dintre ani difuzat de TVR, s-a lăsat cu multe reacții publice, programul fiind catalogat  de președintele Comisiei de Cultură, Iulian Bulai drept plin de glumele misogine și ironiile la adresa măsurilor anti-COVID. Cea mai bună perioadă pe care Mugur Mihăescu a avut-o în televiziune, a fost 2000-2006  și succesul s-a datorat în mare parte Pro TV-ului, postul gazdă al show-urilor Vacanța Mare.  În acei ani, comicii Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu & Co, au atins audiențe record, iar ”Garcea”, ”Leana” ori ”Costel” deveniseră cele mai populare personaje pentru români.

Primul turneu al unor artiști români de la începutul pandemiei! Pe fondul menținerii restricțiilor, vedetele muzicii noastre fug în țări mai relaxate