Din cântăreț, protestatar de carieră! Cine este Cătălin Ciobotaru, vocea manifestațiilor din pandemie/ Exclusiv

0
8

Cine este Cătălin Ciobotaru, vocea manifestațiilor din pandemie. Rockerul a devenit una dintre cele mai sonore voci ale protestului străzii.

În Piața Victoriei, la Parcul Izvor, Universitate, mai nou la Spitalul Foișor, oriunde bucureștenii și-au strigat nemulțumirile în stradă, în starea de pandemie, unul din capii mulțimii și cel ce dă tonul sloganurilor anti manipulatorii s-a dovedit rockerul sus amintit. Cel care, din solist pop-rock a devenit protestar de carieră alături de Diana Șoșoacă, Dan Chitic ori George Simion.

Cine este Cătălin Ciobotaru, vocea manifestațiilor din pandemie. Trecutul său e o surpriză absolută

Însă puțini știu trecutul lui Cătălin Ciobotaru, influenta voce a străzii, a protestelor împotriva sistemului și măsurilor severe de distanțare fizică, cel ce dă tonul manifestațiilor și luptă -după cum susține-, pentru îndepărtarea ”manipulării sorosiștilor ce încearcă deturnarea de la idealurile patriotice”.

Trecutul neștiut al vocii protestelor, Cătălin Ciobotaru ”Rafael”

Cândva celebrul Dj Rynno, astăzi sofer de autobuz public în Suedia /FOTO

Rockerul ce îi arată cu degetul și pe cei din guvern ori de la Cotroceni, are în spate o viață demnă de scenariu de film. Munca pitorescului personaj al protestelor s-a împărțit de-a lungul ultimilor 20 de ani între a fi portar (a jucat fotbal profesionist), monah (a locuit un an la un schit din Munții Poiana Ruscăi), solist, chitarist, funcționar la Federația Română de Fotbal și inițiator al ”Naționalei de fotbal a artiștilor” și ”Naționalei suporterilor români”. Mai mult, pentru o bună perioadă, tulceanul Cătălin Ciobotaru (45 ani), sub numele artistic de Rafael, a fost chiar solistul veteranei trupe rock Iris, după plecarea lui Cristi Minculescu.

Protestatarul-șef Rafael a mutat mai nou scena muzicală în stradă, după ce a compus chiar ”Imnul Protestatarilor” alături de trupa Dacya (preluare după tema folclorică ”Noi suntem români”). ”Români curați, nu renunți la luptă! Căutați adevărul despre proteste”, este strigătul luptei lui Rafael, noul cântăreț al manifestațiilor și luptător, cel ce duce o luptă a idealurilor patrioților. Luptă ce i-a atras în ultima vreme chiar blocarea conturilor de socializare, fapt ce i-a sporit însă popularitatea în rândul colegilor de scandat.

Rafael (FOTO centru), Cătălin Ciobotaru a cântat și cu trupa Iris

Alexandru Lulescu împlinește 89 de ani! Este cel mai bătrân actor român în activitate. ”Sunt bolnav. Sufăr de bună-dispoziție”