Cândva celebrul Dj Rynno, astăzi sofer de autobuz public în Suedia /FOTO

0

Cândva celebrul Dj Rynno, astăzi Sorin Costache, sofer de autobuz public în Suedia.

Gata cu celebritatea! Artistul ale cărui piese erau nelipsite din petrecerile românilor, prezentă permanentă în playlisturile radiourilor FM, a început, la 45 ani, o nouă viață în Boras, aproape de Goteborg. Artistul care pus muzică la sute de evenimente publice în România, a plănuit să se mute în țara cu cel mai înalt nivel de trai din Europa înaintea pandemiei, sperând că se va putea întreține doar din drepturi de autor și show-urile la care ar fi fost invitat în țară.

Însă, odată ajuns acolo, alături de soția și băiețelul său, din păcate lucrurile au luat o turnură gravă, în toată lumea.

 

Victor Socaciu, în stare gravă! S-ar fi infectat cu COVID-19 la propriul festival, ”Om Bun”

Cândva celebrul Dj Rynno, astăzi Sorin Costache, sofer de autobuz public în Suedia

Artistul ce, din 2008, prin vocea Silviei Sârbu (Sylvia),solistei proiectului său muzical, a lansat multe succese de top, amintim ”Save me”, ”Breathe”, ”Deep”, ”Noi doi” ori ”De ne înlocuit”, s-a înscris de cum a ajuns la cursuri de limba suedeză, pentru a se integra cât mai repede în comunitate. Lepădat de ”vedetisme”, îl regăsim astăzi pe Sorin Costache șofer de autobuz, la principala firmă de transport public din zona Boras, Goteborg. ”Acum sunt un bătrân linistit”, se amuză cel ce a gustat din plin viața de vedetă.

Viața lui Rynno, despre care preferă să nu dea amănunte, s-a schimbat radical în momentul venirii pe lume a băiețelului său. Sorin Costache a traversat un șoc la momentul respectiv, la modul propriu, și face eforturi să stea alături de familia sa cât mai mult timp. În urmă cu nouă ani, Luisa, soția sa a suferit un infarct celebral în timp ce alăpta, la câteva  zile după ce l-a adus pe lume pe fiul lor, David Alexandru.

Și solista sa, fosta A.S.I.A, frumoasa Silvia Sârbu s-a reprofilat în pandemie, devenind Profa’ de Zen. Ține cursuri de yoga și pregătește cel mai mare proiect de meditații ghidate din România.

Se va lansa ceasul de lux Gheorghe Zamfir! Aproape 2000 euro costă modelul ”Zamfir 80”, ediție limitată. E din aur cu rubine și abanos