Victor Socaciu, în stare gravă! S-ar fi infectat cu COVID-19 la propriul festival, ”Om Bun”

0

Popularul solist folk Victor Socaciu se află internat, în stare gravă, din cauza noului coronavirus.  Artistul a luat virusul la propriul festival, ediția jubiliară a spectacolului de tradiție, ”Om Bun”.

Gala Folk ”Om Bun”, cea mai veche manifestare muzicală dedicată genului, edițția cu numărul 30 a festivalului a avut loc între 29-31 martie în sala amfiteatru a Primăriei Breaza și a întrunit zeci de artiști. După respectiva manifestare, alți trei artiști au aflat că sunt infectați. Din nefericire, starea de sănătate a veteranul artist, în vârstă de 68 ani, nu este una buna, acesta având plămânii afectați și se află intubat la Terapie Intensivă. Artistul, fost prezentator de televiziune și diplomat (a fost consul general al României la Montreal) are și alte probleme de sănătate. Suferă de diabet și, în urmă cu 10 ani a suferit o intervenție de transplant de rinichi.

FOTO EXCLUSIV/ Imagini din timpul festivalului folk ”Om Bun 2021” la care, pe lângă muLlți artiști, au fost și spectatori

Andreea Bălan, mărturisiri dureroase: ”Nu mai pot avea copii. Era să mor pe patul de spital!”

Victor Socaciu s-a îmbolnăvit de COVID-19 la propriul festival. Pe lângă artiști, în sală au fost și spectatori

Festivalul artistul a fost organizat online însă la locul de desfășurare s-au aflat în permanență și alți oameni implicați în buna captare și transmisie a festivalului,dar și spectatori. “În sala în care vom performa, live, vom avea o mână de spectatori, pur şi simplu pentru atmosferă, crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20 – 30 de oameni şi atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să fie posibil”, spunea Victor Socaciu înaintea evenimentului său de suflet, la care au cântat: Dan Bittman, Mircea Vintilă, Alexandru Andrieș.Doru Stănculescu, Ada Milea, Mircea Bodolan, Cristian Dumitrașcu, Mircea Baniciu, Poesis, Emeric Imre, Vasile ȘLeicaru, Mircea Rusu, Ducu Bertzi și mulți alții.

”Nomadland”, marele câștigător al premiilor Bafta 2021. Sir Anthony Hopkins, ”cel mai bun actor”, dar și cel mai aplaudat