Andreea Bălan, mărturisiri dureroase: ”Nu mai pot avea copii. Era să mor pe patul de spital!”

La doi ani de când Andreea Bălan a traversat o grea cumpănă, complicații medicale grave, trei intervenții chirurgicale după operația de cezariană prin care a adus pe lume pe cea de-a doua fetiță a sa, solista a vorbit pentru prima oară de drama dureroasă prin care a trecut.

La scurt timp după ce a născut, Andreea Bălan a suferit o hemoragie masivă ce i-a determinat pe medici să-i redeschidă operația de câteva ori.”Am început să sângerez peste tot. Medicii şi-au dat seama că este embolie amniotică, acesată problemă de fapt mi-a provocat stopul cardiac. Operaţia a fost foarte complicată. Mi s-a făcut transfuzie de sânge. Eu nu îmi mai amintesc însă nimic. Am fost inconştientă două zile”, povestea după ce a ieșit de la Terapie Intensivă solista. Artista i s-a confesat lui Cătălin Măruță că, din cauza operațiilor medicale a rămas cu probleme de săbpătate pe viață și nu mai poate avea copii.

Nu mai are limite când vrea să fie sexy! Loredana s-a pozat fără lenjerie intimă

Andreea Bălan: ”Nu mai pot avea copii. Dar trebuie să mă obișnuiesc cu ideea”

 “Am rămas cu o problemă de sănătate pe viață, pe care abia acum am început să o accept. Mamă pot să mai fiu numai sub o anumită formă. Să adopt! Nu mai pot avea copii. Dar trebuie să mă obișnuiesc cu ideea. Important e că sunt în viață, că trăiesc, că nu au rămas fetițele fără mamă”, i-a spus Andreea cu lacrimi în ochi lui Măruță.

Andreea Bălan a mărturisit că, după momentul în care era să moară, a luat imediat decizia de a se căsători cu actorul George Burcea, cu care acum se afla în plin proces de divorț. “Când m-am trezit după anestezie, eu eram amețită, nu-mi dădeam seama ce se întâmplase cu mine. Pe patul de spital am decis să mă mărit.  Nu mă așteptam să divorțăm după patru luni. Când te măriți ai impresia că o faci pentru toată viața, dar uite că nu a fost așa”, a mai spus Andreea.

Coșurile nu mai sunt o problemă pentru Selly. Vizitează în secret o clinică anti-aging, știința încetinirii îmbătrânirii pielii

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed