Coșurile nu mai sunt o problemă pentru Selly. Vizitează în secret o clinică anti-aging, știința încetinirii îmbătrânirii pielii

0
42

Gata cu adolescentul Selly, care, în perioada de la pubertate la maturitate a făcut un milion de euro din imaginea și conținutul său monetizat în online-ul autohton.

Luat peste picior de mulți hateri, ce-l considerau puștiul cu acne care le știe pe toate, ei bine, vloggerul demonstrează că știe secretul unui ten curat. Și că a depășit de mult perioada de tranziție biologică și hormonală devenind, la 20 de ani, extrem de preocupat de imagine.

Nu mai are limite când vrea să fie sexy! Loredana s-a pozat fără lenjerie intimă. Imagine INTERZISĂ minorilor!

Selly
FOTO Money& People

Griji ”ca la 20 ani”! Selly vizitează în secret o clinică specializată în mascarea semnelor îmbătrânirii pielii

Pe numele său Andrei Șelaru, Selly, vedeta vlogging-ului vizitează unul dintre exclusivistele centre medicale care se ocupă în secret de ”pielea” multor vedete de la noi. Deși tocmai a împlinit 20 de ani (aniversare ”cu ecou”, având în vedere că petrecerea s-a lăsat cu multe amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală) popularul tânăr caută de pe acum ”tinerețea fără bătrânețe”, dat fiind profilul centrului medical ce l-a vizitat, singurul specializat în ”anti-aging” (anti-îmbătrânire, știința medicală cea mai la modă între vedetele de la Hollywood). La clinică sunt ”abonate” multe vedete de la noi care vor să-și mascheze ori să preveniră semnele îmbătrânirii pielii.

Selly încasează din vlogging între 4000 și 50.000 $ lunar

Cu aproape trei milioane de abonați pe contul său de YouTube, tânărul din Craiova a atras una dintre cele mai mari comunități online de la noi, tratând problemele specifice celor de vârsta sa. Clipurile sale strâng și 20 de milioane într-o lună, practic motivul ce l-a făcut să abandoneze după doar câteva luni emisiunea sa de televiziune, Selly Show, cu audiențe incomparabile față de succesul pe care tânărul îl are pe internet. Conform estimărilor site-urilor de specialitate de pe web, în dolari americani, veniturile lunare ale lui Selly sunt între 4000 și 50.000.

Se va lansa ceasul de lux Gheorghe Zamfir! Aproape 2000 euro costă modelul ”Zamfir 80”, ediție limitată. E din aur cu rubine și abanos