Se va lansa ceasul de lux Gheorghe Zamfir! Aproape 2000 euro costă modelul ”Zamfir 80”, ediție limitată. E din aur cu rubine și abanos

0

Semnătura lui Gheorghe Zamfir pe o ediție limitată a unor ceasuri de lux. Cu ocazia împlinirii a 80 de ani, un important producător de ceasuri prezent și pe piața românească i-a dedicat ”regelui naiului”  o ediție limitată. Se vor fabrica tot atâtea cesuri cât a împlinit maestrul Zamfir, cel mai cunoscut muzician român de pe mapamond.

Vânzarea lor va genera 157.000 euro, jumătate din bani fiind rezervați pentru demararea Academiei Internaționale de Panflute Gheorghe Zamfir. Nu doar Albert Einstein, actorii Paul Newman, Steve McQueen și Daniel Craig au avut propriile ceasuri de lux.

Muncite manual, fiecare din cele 79 bucăți scoase la vânzare (exemplarul numărul 80 fiind deja la mâna artistului) au un preț de bijuterie, orologiile fiind din lemn de abanos, măslin și aur, prețul unui exemplar fiind de 1990 euro. Viitorii privilegiați ai ediției jubiliare Gheorghe Zamfir – pentru fiecare ceas se muncește circa o săptămână-, vor contribui direct la realizarea unui proiect de suflet al artistului român al cărui nume și talent a vândut peste 120.000.000 discuri (a fost răsplătit cu 120 de Discuri de Aur şi Platină). Este vorba de construirea Academiei Internaționale de Panflute Gheorghe Zamfir. Constribuția va fi confirmată printr-un certificat de autenticitate al mecanismului semnat de maestrul însuși. Fiecare ceas va avea un numar unic, gravat pe carcasa din lemn, începând cu cifra 1/80 si sfârșind cu cifra 80/80.

1.990 euro costă unul din cele 79 de ceasuri Zamfir 80 ce vor fi fabricate

Cândva a făcut primul milion de euro din muzică! Acum Tavi Colen crește găini și porumbei pe un teren de 500.000 euro

Un ceas ediția ”Zamfir 80” este fabricat într-o săptămână

”Suntem extrem de onorați și fericiți că putem să punem umărul la acest mare vis de care ne vom bucura noi, românii și iubitorii de artă din toată lumea! Pe spatele ceasului a fost inserat un medalion din aur 14 K care contine semnatura maestrului Gheorghe Zamfir si numele ZAMFIR 80 care marcheaza implinirea frumoasei vârste de 80 ani. În interior este un mecanism elvețian de înaltă precizie, cuarț placat cu aur, cu cinci rubine în compoziție. Sticla folosită este cristal de safir cu o duritate de 9H. Pe cadranul ceasului se află naiul din aur de 14K și pe spatele ceasului este introdusă o monedă de aur de 14K pe care este gravată semnătura maestrului Gheorghe Zamfir”, este descrierea producătorilor.

Loredana, primul concert fără ”distanțare”! A cântat la Miami, la aniversarea exclusivistă a unui milionar de origine română