Loredana, primul concert fără ”distanțare”! A cântat la Miami, la aniversarea exclusivistă a unui milionar de origine română

0
53

Loredana a susținut prima cântare de la începutul pandemiei!  Vedeta a fost ”arvunită” pentru o exclusivistă petrecere ce a avut loc într-un local închiriat în Miami, Statele Unite, la ziua milionarului de origine română Dragoș Sprînceană.

Prezența vedetei a fost condiționată de circa 15.000 euro, având în vedere onorariul său și situația specială a transporturilor aeriene peste ocean. Cântăreața, care a călătorit anul acesta mai mult ca în ultimii ani (Anul Nou a prins-o în Mexic, între timp a fost de două ori în Insulele Maldive), este solista preferată a cuplului Dragoș și Gabriela Sprânceană.

La ora actuală afaceristul și politicanul de origine română, care a împlinit 40 de ani, are o cifră de afaceri de circa 60 milioane dolari americani. Sute de camioane ale sale sunt de întâlnit pe autostrăzile din Statele Unite și, mai nou, Europa.

Tenorul ”Epocii de Aur”, legendarul Florin Georgescu împlinește astăzi o frumoasă vârstă. Este singurul artist pentru care s-au spart geamurile Operei Române

Dragoș Sprînceană a împlinit 40 de ani! Are o cifră de afaceri de circa 60 milioane dolari americani

Până să ajungă om de afaceri de succes, în adolescență, Dragoș Sprînceană a fost model  pentru Cătălin Botezatu, animator în show-uri de televiziune estivale ale Pro TV, dar și barman. Pe lângă afacerile sale, este membru în Comitetul Executiv al Partidului Republican din Palm Bech, Florida, organizație unde are dese întâlniri cu oameni din Camera Reprezentanților și Senat, local și național. Absolvent al Facultății de Management Financiar Contabil, în perioada școlii a avut prima experiență ca anteprenor. ”Pe atunci am făcut primele afaceri. Vânzări de telefoane mobile si accesorii, care doar ce apăruseră în existență. Le cumpăram de la Timișoara sau din Germania și le vindeam în Constanța”.

Până să întâlnească succesul în afaceri cu adevărat, în Statele Unite, constănțeanul Dragoș Sprînceană a fost la început salvamar la un resort de înot, apoi a lucrat în construcții, a fost ospătar și barman. Cu banii munciți și-a plătit noi studii.

Am fost la cursuri şi mi-am luat licența de Real Estate Agent şi aveam „open houses” în fiecare sâmbătă şi duminică. Pot să spun că lucram 7 zile din 7. Țin minte că la 28 de ani aveam un venit de 500.000 anual”, își aduce aminte anteprenorul a cărui firmă, GoldCoast Logistic Group cuprinde șase companii cu trei parcuri auto în Illinois, Arizona și Florida, plus birouri în Europa, la Constanța, Baia Mare și Chișinău. În total, 250 de camioane și trailere, peste 350 angajați și o cifră de afaceri de 60 milioane dolari.

Cândva a făcut primul milion de euro din muzică! Acum Tavi Colen crește găini și porumbei pe un teren de 500.000 euro