Primul turneu al unor artiști români de la începutul pandemiei! Pe fondul menținerii restricțiilor, vedetele muzicii noastre fug în țări mai relaxate/ Exclusiv

0
53

Primul turneu al unor artiști români de la începutul pandemiei! Maria Dragomiroiu a plecat în turneu, în Statele Unite, Angela Rusu cântă des în Ucraina, iar George Rotaru a găsit o cale să le cânte românilor, în Turcia.

Cântăreții români s-au săturat de ”repetiții” și spectacole fade online. Deloc încurajați de declarațiile lipsite de optimism ale autorităților privind viitorul spectacolelor publice, câteva vedete nu au mai rezistat și au plecat să-și facă meseria ca în vremurile bune, în locuri unde restricțiile nu sunt atât de dure.

Cum, în România, autoritățile sunt circumspecte, iar evoluția epidemiologică transformă frumoasa speranță că vom putea fi din nou la un spectacol într-un ”vis frumos”, apreciata solistă de muzică populară Maria Dragomiroiu, solistul Nicu Paleru și cantautorul Gheorghe Gheorghiu s-au reunit peste ocean. Este primul turneu al unor artiști români de la începutul pandemiei! Evenimentul, organizat de Romanian Community Center of Sacramento, patronat de folkista de origine română Abigail Budac, readuce într-o țară în care restricțiile s-au relaxat, o suită de ”Seri Românești”, pe întreg continentul american. După un an de pauză, artiștii vor cânta ”cu poftă” în Hollywood, Florida (16 aprilie), Orlando, Florida (17 aprilie), Los Angels (23 aprile), Sacramento (24 aprilie), New York (1,2 mai), Houston (9 mai) și Maryland (16 mai).

 

Din cântăreț, protestatar de carieră! Cine este Cătălin Ciobotaru, vocea manifestațiilor din pandemie/ Exclusiv

Primul turneu al unor artiști români de la începutul pandemiei!

*Tot în Statele Unite, în Las Vegas, Chicago și Los Angeles cântă în acestă poerioadă solistul de muzică de petrecere Gabi Ille (Gabi de la Oradea).

*Cum evolutia pandemiei este imprevizibila si incerta și greu de controlat în România, solista de muzică populară Angela Rusu a traversatr de câteva ori granița în Ucraina, unde le-a cântat vorbitorilor de limba română.

*Și George Rotaru a găsit o cale legală și benefică pentru moralul său căzut, ca al majorității artiștilor români a căror activitate a fost blocată de pandemie. Solistul le-a cântat turiștilor români în Antalya, Turcia, la deschiderea noului sezon turistic. Sunt primele spectacole muzicale ale unor artiști români de la începutul pandemiei.

Cine va moșteni averea prințului Philip. Ducele de Edinburgh avea un salariu considerabil