Vă mai aduceți aminte de emisiunea Prețul Corect? Revine în România după 20 de ani

0

În anii ’90, ”Prețul corect” a fost una dintre emisiune ce au consolidat succesul Pro TV-ul. Avându-i ca prezentatori pe îndrăgitul actor Constantin Bebe Cotimanis și Stelian Nistor, show-ul, cu titlul original ”The Price is Right”, s-a bucurat de o mare popularitate între 1997 și 2000.

Ei bine, în 2021, Antena 1 readuce formatul de televiziune în România și a ajunțat deja castingul. Cunoscut la nivel internațional drept ”The Price is Right”, formatul este deținut de populara casă de producție Freemantle. Show-ul fost inventat de Bob Stewart, show-ul a debutat în anul 1956, în Statele Unite. Emisiunea este, de fapt, o competiție interactivă în care oamenii trebuie să ghicească prețul unor produse. The price is right este una dintre putinele emisiuni care au rulat pe toate cele trei rețele de televiziune majore din America, ABC, CBS si NBC.

Ion Caramitru, poate cel mai bogat actor român. Are 4 apartamente, o casă și 23 conturi bancare

Alte producții media marca Fremantle în România sunt ”Got Talent” (Românii au Talent, difuzat de Pro TV) ori The X Factor (X Factor, difuzat de Antena 1)

Pe de altă parte, Antena 1 va difuza un show nou, respectiv un concurs de  stand-up comedy. Jurații concursului vor fi Teo, Vio și Costel, părinții acestui gen de show umoristic în România. Prezenți pe scenele de stand-up încă de la apariția fenomenului în țara noastră, Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor acum să îi sprijine pe cei aflați la început de drum. Cei interesați se pot înscrie pe casting.a1.ro, iar dacă vor reuși să îi convingă pe cei patru, au toate șansele să urce apoi pe aceeași scenă cu ei. Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor căuta de-a lungul audițiilor concurenți mai mult sau mai puțin experimentați, dar sunt mai ales interesați și de capacitatea acestora de a evolua în comedianți recunoscuți pe scenele de stand-up”, a anunțat Antena 1.

Smiley, fabrică de bani! Este unul din puținii milionari în euro de la noi, chiar și în lipsa concertelor