Smiley, fabrică de bani! Este unul din puținii milionari în euro de la noi, chiar și în lipsa concertelor

Vedetă de televiziune, compozitor și producător muzical, Smiley este -chiar și în perioada acesta, în care aparițiile publice sunt interzise- cel mai  productiv și ”bănos” star de la noi.

Numai de la ”Românii au Talent”, show-ul preferat al românilor, de când aceștia petrec mai mult timp în case, Smiley  încasează circa 100.000 euro pe sezon, din ultimele contracte publicitare de imagine i-au căzut în buzunare circa 50.000 euro, iar din YouTube, în jur de 10.000 euro lunar.

Deși evenimentele concertistice au fost principala sursă de venit (”cântările” i-au adus, până la declararea pandemiei, anual, circa 500.000 euro), carismaticul solist încasează din drepturi de autor pe zeci de melodii care rulează în eterul național (în calitate de compozitor și producător, fiind coproprietar al casei de discuri ”HaHaHa Production”) sume de alte zeci de mii de euro. Fapt cel transformă automat, într-una dintre cele mai ”câștigate” vedete din România, dacă luăm în calcul atâtea surse de venit.

Cel ce a amenințat-o pe Maia Morgenstern cu moartea a fost reținut de polițiști

Ce-i drept, e un efort considerabil implicarea sa activă în atâtea proiecte concomitent. Însă Smiley, pe numele său Andrei Tiberiu Maria, a reușit până la 37 de ani să facă ceea ce n-au reușit alții din breasla artistică într-o viață. Pe drept cuvânt, a strâns o avere din muzică. Concret, am putea spune că este unul dintre puținii milionari români din muzică și imagine vândută, nu mai pui că la ușa studioului său se află multe vedete adulate ale muzicii, ce-și așteaptă rândul la un cântec de impact.

Smiley a deschis în 2006, casa de producție muzicală independentă Hahaha Production, care s-a dovedit o reală fabrică de succese muzicale, implicit bani. Din 2011 până în 2017, firma a făcut un profit annual de circa 700.000 de euro, iar din 2018 de 820.000 de euro.

Ion Caramitru, poate cel mai bogat actor român. Are 4 apartamente, o casă și 23 conturi bancare

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri