AcasăMoney&PeopleCel ce a amenințat-o pe Maia Morgenstern cu moartea a fost reținut...

Cel ce a amenințat-o pe Maia Morgenstern cu moartea a fost reținut de polițiști

Autorul mesajului de amenințare trimis online, pe adresele Teatrului Evreiesc de Stat, ce o vizează și pe Maia Morgenstern, a fost identificat și reținut de polițiști pentru 24 ore.

Suspectul a amenințat-o cu moartea pe actriță și pe angajații Teatrului Evreiesc va fi trimis în judecată pentru infracțiunea de amenințare. “În data de 27 martie, suspectul a trimis de pe adresa de email un mesaj de amenințare cu caracter anstisemit, care cuprindea amenințări cu moartea și cu alte vătămări la adresa persoanei vătămate și a angajaților Teatrului Evreiesc”, a transmis Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 București.

Dani Oțil va fi, pentru prima oară, tătic! Logodnica lui, modelul Gabriela Prisăcariu a făcut anunțul

Astăzi, dosarul celui reținut a fost declinat către Parchetul Judecătoriei Sectorului 3.Serviciul Român de Informații, prin departamentele sale special s-a implicat în Ancheta privind depistarea persoanei care a amenințat-o pe actriță. Reamintim că Maia Morgenstern a depus o plângere la poliție după ce, pe adresele instituției pe care o manageriază, i-au parvenit mailuri în care Maia și familia sa au fost amenințați cu moartea. Autorul mesajului a mai amenințat că va incendia Teatrul Evreiesc de Stat, cu toţi actorii de acolo. Mesajul antisemit a fost făcut public de actriță prin intermediul paginii sale de socializare, chiar de Ziua Teatrului. Mesajul trimis de bărbat pe email-ul Teatrului Evreiesc de Stat a fost semnat “din partea partidului AUR”. Liderii formațiunii au declarat însă că este “o intoxicare incalificabilă ce trebuie pedepsită”.

Săptămâna trecută, actrița Maia Morgenstein a relatat că la o ședință a directorilor de teatre unul dintre aceștia i s-a adresat cu un apelativ antisemit. ”Nu. Nu accept! E grav. E urât. Sunt rănită”, spunea directoarea Teatrului Evreiesc de Stat.

5000 de spectatori au participat la un concert rock în Barcelona! A fost un studiu COVID-19

Ultimele Articole