AcasăMoney&PeopleVă mai aduceți aminte de Simona Sensual? Regina pictorialelor sexy are propria...

Vă mai aduceți aminte de Simona Sensual? Regina pictorialelor sexy are propria patiserie și face schițe de icoane

Vă mai aduceți aminte de Simona Sensual, regina pictorialelor sexy de altădată?

Cândva mediatizată bombă-sexy, prezență constantă a emisiunilor mondene din urmă cu 10 ani, fosta blondină și-a schimbat total viața de când s-a retras din lumina reflectoarelor. Dacă în trecut făcea senzație în ținute sumare, fosta divă sexy, pe numele său Simona Suhoi, și-a shimbat total stilul de viață.  Între timp s-a logodit, s-a despărțit, și și-a deschis un mic laborator de patiserie cu fonduri europene nerambursabile. Uimitor pentru cei ce și-și aduc aminte de focoasa blondă de altădată, în timpul liber desenează iconografii și schițe cu portrete de sfinți.

După carte, va apărea și un film despre controversatul Nuțu Cămătaru. ”L-aș vedea pe Mihai Bobonete în rolul meu”

Vă mai aduceți aminte de Simona Sensual? Regina pictorialelor sexy este total schimbată astăzi

Vă mai aduceți aminte de Simona Sensual? Regina pictorialelor sexy și-a deschis propria patiserie cu bani europeni

Fosta asistentă tv și model, Simona s-a apropiat de biserica ortodoxă și viața spirituală, devenind credincioasă și religioasă. Însăși patiseria sa se numește Adonai (Dumnezeu, în ebraică-n.r.). Desenez pentru că mă deconectează. Nu știu dacă am talent sau nu, uneori cred că desenele mele arată precum ale unui copil. Când o să fac mai multe, voi decora un perete de la firmă și poate într-o zi voi avea propria mea expoziție, cine știe”, spune noua Simona, care pare că a devenit ”ușă de biserică”, în sensul că trece mai des pe la slujbe.

”Adonai e o făbricuță de prăjituri. Asta e noua mea afacere. Noi le fabricăm pentru că țin să iasă bine, eu sunt responsabilă cu gustatul”, spune mândră Simona Suhoi”, fostă asistentă tv la Kanal D ori Antena 1.

Vocea Angelei Gheorghiu într-un proiect spațial NASA! A înregistrat cu celebrul Vanghelis ”Music for the NASA Mission: Juno to Jupiter”

Ultimele Articole