Vâlcea: O maşină a avariat o conductă de gaz / Se înregistrează scurgeri importante / Se evacuează persoanele din şapte locuinţe învecinate

”Pompierii militari vâlceni au fost solicitaţi, cu puţin timp în urmă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, ca urmare a unui accident rutier care a avariat o conductă de gaze, în localitatea Valea Cheii. La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială CBRN şi o ambulanţă SMURD”, a transmis, sâmbătă, ISU Vâlcea.

Sursa citată a precizat că forţele ISU ajunse la faţa locului au constatat că sunt pierderi însemnate de gaze din conducta avariată.

”A fost anunţat de urgenţă Distrigaz. Echipajele operative au balizat zona şi au realizat un perimetru de siguranţă, urmând a se lua toate măsurile necesare pentru protecţia populaţiei din zona respectivă, inclusiv emiterea unui mesaj RO-ALERT”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit pompierilor, în perimetrul de siguranţă se afla un număr de 7 locuinţe.

”Se vor evacua persoanele din interiorul perimetrului de siguranţă”, au precizat pompierii.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed