Valentina Pelinel despre câștigurile din cariera sa de model internațional: ”Am făcut bani frumoși”

Valentina Pelinel a fost una din puținele românce se s-a bucurat de recunoaștere internațională în lumea modelingului. A prezentat ținute pe cele mai exclusiviste catwalk-uri ale modei mondiale, a apărut pe coperțile celor mai importante reviste de modă, cataloage de haine și lenjerie. Însă cei mai mulți bani i-a făcut din reclame și publicitate.

”Am ales să fac bani atunci când aveam destule amintiri plăcute de pe scenă. Am fost un model comercial si cei mai multi bani i-am facut din reclame tv si publicitate. Mă bucur ca am tratat meseria de model ca pe o afacere. Nu stiu daca o coperta Vogue în plus si două aparitii pe scena unui mare designer m-ar fi ajutat mai mult decât banii caștigati din cataloage si reclame, dar sigur stiu ca mi-am câștigat independența financiară și nu am râmas doar cu amintiri plăcute, ci pot sa spun oricând ca am facut bani frumoși”, spune Valentina Pelinel (41 de ani) , astăzi soție, mamă a trei copii și anteprenoare.

Valentina Pelinel despre câștigurile din cariera sa de model internațional: ”Am făcut bani frumoși”

Când va avea loc premiera filmului Avatar 2

Valentina Pelinel despre câștigurile din cariera sa de model internațional: ”M-am lăsat școala ca să fac bani, să fiu independentă”

Însă faptul că în adolescență a ajuns să practice meseria de model, petrecând mult timp pe drum, a trebuit să renunțe la școală în România. La 17 ani a plecat să lucreze în străinătate. A locuit timp e 10 ani de zile în New York, unde a avut contracte bănoase cu agenții. ”M-am lăsat școala ca să fac bani, să fiu independentă, să-mi ajut familia. Păi, asta trebuie să fie o laudă, nu o judecată. M-am dus să muncesc, să-mi fac un viitor”, a spus Valentina Pelinel care și-a vândut apartamentul său din New York, situat la etajul 21 al unui zgârie-nori, pentru care a primit peste 1 milion de dolari.

Împăcare istorică în rock-ul românesc. Artan s-a întors la Partizan

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed