Vecinii procesomani, buni de plată lui Ionuț și Dragoș Dolănescu pentru un teren. 20.000 de euro vor împărți frații!

Ionuț și Dragoș Dolănescu s-au antrenat ani de zile prin tribunale pe averea lăsată de tatăl lor.

Ultima oară numele lor au fost citate la judecătorie, nu într-un nou proces în care s-au dat reciproc în judecată, ci în calitate de pârâți. De acestă dată reclamanții au fost vecinii care locuiesc lângă un apartament la curte, pe care proprietari sunt fiii lui Ion Dolănescu. Casă situată în sectorul 5 al Capitalei, al cărei teren a fost revendicat de vecini. Tot aceștia le-au solicitat în instanță fraților Dolănescu despăgubiri însă, procesul s-a întors împotriva lor. Deși au formulat o nouă contestație, prin care se opun plății pe care inițial ei au solicitat-o, instanța le-a dat dreptate lui Ionuț și Dragoș Dolănescu, de acestă dată în aceeași barcă.

Vecinii, buni de plată lui Ionuț și Dragoș Dolănescu!

”Obligă reclamanţii la plata sumei 53.777,20 lei, în favoarea pârâtului Dolănescu Valenciano Dragoş Carlos Antonio, cu titlu de sultă, corespunzător parţial cotei sale de proprietate de 1/4. Obligă pârâta B. Mihaela la plata sumei de 24.594,55 lei, în favoarea pârâtului Dolănescu Valenciano Dragoş Carlos Antonio, cu titlu de sultă, corespunzător diferenţei aferente cotei sale de proprietate de 1/4. Obligă pârâta B. Mihaela la plata sumei de 26.123,91 lei, în favoarea pârâtului Dolănescu Ion, cu titlu de sultă, corespunzător diferenţei aferente cotei sale de proprietate de 1/12”,se arată în hotărârea contestată de vecinii procesomani ai fraților Dolănescu.

Ionuț Dolănescu: ”Vecinii sunt cei care m-au dat în judecată!”

”Niciodată nu am vrut să pun un avocat, pentru că m-ar fi costat mai mult avocatul decât banii urma să îi primesc pe această bucată de pământ. Nu este o valoare foarte semnificativă, cred că sunt în jur de 5.000-6.000 de euro, ceva de genul acesta.  Vecinii sunt cei care m-au dat în judecată, cei care stau lângă această proprietate”, a dat lămuriri Ionuț Dolănescu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed