Vedetele care au cerut ajutor de la Guvern în pandemie postează acum poze din destinații exotice

0
11
Vedetele care au cerut ajutor de la Guvern în pandemie postează acum poze din destinații exotice

În urmă cu cinci zile, artista Delia, una dintre persoanele care au semnat scrisoarea adresată Ministerului Culturii, a publicat pe Instagram imagini de pe plajă insulei Mnemba, situată în arhipelagul Zanzibar, din Tanzania, notează Ziare.com

 

Începe curățenia în instituțiile de stat. Primii angajați care vor fi disponibilizați

 

 

Artista a distribuit și videoclipuri cu populația insulei, îmbrăcată în costume specifice colorate, cu părul împletit și sandale în picioare.

 

Deputată AUR, răspuns pentru un bărbat care îi cerea să intre cu mitraliera în Parlament: Ideea nu e rea

 

Loreada Groza se află zilele acestea în localitatea Tulum, situată în Peninsula Yucatan din Mexic, un punct turistic renumit pentru ruinele maya.

 

Vedetă a publicat imagini și videoclipuri din timpul călătoriei cu avionul până în Mexic. Ajunsă la destinație, această le-a arătat fanilor imagini de pe plajă și de la petrecerea la care a participat.

Edward Maya este un compozitor român și DJ care a semnat scrisoarea deschisă în care se solicită includerea artiștilor în schemă de ajutor de stat. El a publicat de Instagram o imagine din Costă Rică, pregătit pentru plajă, în față bradului de Crăciun.

 

Cântăreața Misha, care a avut la începutul anului trecut o colaborare muzicală cu Connect-R, a publicat în ultima săptămâna mai multe imagini din Cipru. În unele poze publicate, artista este îmbrăcată în costum de baie.

 

 

Cântăreața Ruby a publicat pe rețelele de socializare imagini de pe o plajă însorită. Ea se relaxează pe șezlong, îmbrăcată în costum de baie.