AcasăGeneralVeniturile minerilor Dogecoin cresc în acest an cu 4.500%

Veniturile minerilor Dogecoin cresc în acest an cu 4.500%

Veniturile zilnice ale minerilor de dogecoin au crescut la un nivel record de 3,6 milioane de dolari pe 26 aprilie, marcând un salt de 4.575% față de cifra de 77.000 de dolari din ziua de Anul Nou, arată datele blockchain furnizate de ByteTree.

Estimările veniturilor presupun că minerii, care operează preponderent pe numerar, își vând monedele imediat.

Minerii primesc monede nou create și taxe de procesare a tranzacțiilor ca recompensă pentru blocurile miniere și procesarea tranzacțiilor pe registrul distribuit, conform Coindesk.

 

Citește și: Este DOGECOIN mai bun decât BITCOIN? Aveți grijă să nu investiți totul în loterie

Prețul dogecoinului a crescut cu 7.000% în acest an, ducând la venituri ale minerilor spre cer.

 

Taxe în creștere

Datele furnizate de Coin Metrics arată o creștere de 60 de ori a taxelor zilnice de tranzacție în acest an, alături de câteva creșteri scurte ale numărului de tranzacții zilnice.

Cu toate acestea, taxele de tranzacție au adus doar 23.200 dolari sau 0,64% din venitul total al minerilor de 3,6 milioane dolari pe 26 aprilie.

“Taxele de tranzacție au crescut, dar prețul copleșește”, a spus Charlie Morris, directorul tehnic al ByteTree. 

Unii observatori se tem că raliul în curs de desfășurare este un balon care poate exploda cu ușurință, deoarece 98 de portofele dețin aproape 65% din toate monedele. În plus, criptomoneda este puternic influențată de tweet-urile de obicei umoristice ale Tesla și SpaceX, companiile lui Elon Musk.

Bull Bull și CEO al Galaxy Digital, Mike Novogratz, au numit recent raliul dogecoinului un semn al freneziei speculative cu amănuntul.

 

Ultimele Articole