AcasăMoney&PeopleVictor Slav e falit! Prezentatorul de televiziune a pierdut chiar și apartamentul...

Victor Slav e falit! Prezentatorul de televiziune a pierdut chiar și apartamentul său într-o afacere păguboasă

Victor Slav e falit după ce a mizat pe succesul unei cafenele deschisă în perioada deselor restricții. O afacere cu un deznodând deloc fericit. Prezentatorul de televiziune nu numai că a închis cafeneaua, a rămas și fără apartamentul său, banii -circa 100.000 de euro-ducându-se în amenajarea localului.

El a investit banii pentru a prelua într-un bistro în buricul Capitalei, situat pe Bulevardul Decebal. Localul, deschis chiar în perioada restricțiilor, a rămas fără clienți și din cauza lucrărilor de amenajare a unei parcări subterane, șantier ce a blocat o mare parte din zonă.

La ce vârstă fragedă și-a câștigat Antonia primii bani și ce a făcut cu ei

Victor Slav e falit! Prezentatorul de televiziune a pierdut chiar și apartamentul său într-o afacere păguboasă

Previziunile meteorologice ale celui care prezenta starea vremii la Pro Tv nu s-au aplicat și în afaceri. Slav nu a mai putut susține afacerea, iar încercările sale de a găsi un alt investitor să-și mi recupereze astfel din pagubă au fost în zadar. Fostul soț al Biancă Drăgușanu a investit câteva sute de mii de euro în mobilier și amenajarea bistroului.

Slav, a cărui ultimă emisiune prezentată a fost concursul ”Bravo, ai stil! Celebrities” (Kanal D), s-a mutat la iubita sa și se pare că se va întoarce în televiziune.

Legendarii Pink Floyd se reunesc pentru Ucraina. După 28 de ani au scos un cântec cu un soldat din Kiev /VIDEO

 

Ultimele Articole