Victor Slav, urmărit de ghinion în afaceri: ”Am pierdut mult!”

Victor Slav a lăsat viața de vedetă de televiziune pentru anteprenoriat. Din nefericire, deciziile sale luate în tot ceea ce a încercat, nu s-au dovedit potrivite, după cum chiar el recunoaște.

Victor Slav a fost asociat într-o florărie, deschisă pe Calea Moșilor împreună cu fosta sa iubită Anda Adam și Ilinca Vandici. Însă, în ciuda faptului că mușchii săi recomandau de pe afișele din vitrina magazinului florăria, afacerea s-a dovedit una păguboasă. În perioada restricțiilor, Slav a pariat pe o cafenea centrală, însă, la nici un an de la inaugurarea sa a fost nevoit să o închidă. Nu a mai putut să-și susțină afacerea iar încercările de a găsit un alt investitor au fost sortite eșecului.

Cum a făcut primii bani Camelia Șucu și ce și-a cumpărat de ei cea mai bogată femeie din România

Victor Slav, urmărit de ghinion în afaceri!

Victor Slav, urmărit de ghinion în afaceri! A dat faliment și cu o florie, și cu o cafenea

”De-a lungul vieții, am pierdut mulți bani, nu numai în investiții, ci în general. Probabil că o să mai pierd, dar eu sunt liniștit că am încercat să fac ceea ce am dorit. Unele au mers, altele, nu. A fost un business care a mers bine, dar am luat o decizie care nu trebuia luată, nu trebuia să deschid al treilea punct de lucru. Ideea de a ne dezvolta nu trebuia implementată în acel moment”, spune într-un interviu Viva! Victor Slav, care a investit peste o sută de mii de euro în mobilier, amenajarea bistroului și chirii.

 ”Nu pun bani la ciorap, nu am reușit să acumulez, mereu i-am investit, pentru că eu cred că banii trebuie să circule. Nu strâng sume colosale”, spune Victor Slav care, momentan, nu mai are proiecte la televiziune.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri