AcasăMoney&PeopleVictor Socaciu ar fi împlinit astăzi 70 de ani! Admiratorii îl comemorează...

Victor Socaciu ar fi împlinit astăzi 70 de ani! Admiratorii îl comemorează acasă, la Brașov, printr-o gală folk

Astăzi, Victor Socaciu ar fi împlinit 70 de ani. Personalitate marcată a folkului, a muzicii românești, a trecut cu puțin peste un an de la dispariția celui ce a încântat generații cu melodiile sale și care a îngrijit ani la rând galele muzicale ”Om Bun”.

Brașovean de fel,  artistul emblematic pentru Cenaclul Flacăra, cel mai important fenomen cultural al României anilor ’70-’80, va fi comemorat printr-o gala folk cu intrare libertă găzduită de Banca de Cultură Apolonia, apoi de Centrul Cultural Reduta. Ocazie cu care oficialitățile locale îl vor numi Cetățean de onoare al Brașovului.

Victor Socaciu ar fi împlinit astăzi 70 de ani! A fost numit post mortem ”Cetățean de onoare al Brașovului”

Victor Socaciu și Gheorghe Gheorghiu, marile simboluri ale folkului brașovean

“Se acordă postmortem titlul de „Cetăţean de Onoare al Municipiului Braşov” cantautorului Victor Socaciu, în semn de recunoaştere pentru prestigioasa activitate cultural – artistică desfășurată în țara noastră. Primarul Municipiului Braşov, prin aparatul său de specialitate, va asigura ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri”, se arată în Hotărârea de Consiliu Local Brașov.

 Printre artiștii care vor cânta în amintirea lui Victor Socaciu, artist care astăzi ar fi împlinit 70 de ani, se numără: Iulia Caraiman și Codruț D Beleaua (duoul Om bun), Niki Puchianu, Angela Mărieșu, Majay Gyzozo, David Gabriel, Florin Sărărman (Banca de Cultură Apolonia), apoi Cristian Buică, Cătălina Stepa, Vali Petcu dar și actorul Dan Puric (Centrul cultural Reduta).

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.