Vila Ancăi Serea de jumătate de milion de euro a transformată în piscină la prima ploaie

Anca Serea și Adi Sînă, părinți pentru șase copii, și-au achiziționat recent o vilă în Pipera pentru suma impresionantă de jumătate de milion de euro.

 Cu toate acestea, bucuria lor trâmbițată intens în presă a fost umbrită de o furtună violentă care a lovit Bucureștiul joi noapte, ce a transformat subsolul noii locuințe într-o veritabilă piscină.

Anca Serea și soțul său, muzicianul Adrian Sînă, care nu a ezitat să-și exprime entuziasmul față de noua casă, a descoperit cu stupoare că, în ciuda prețului ridicat și a reputației cartierului de lux, locuința nu era pregătită să facă față unei ploi torențiale. Anca Serea a împărtășit pe rețelele de socializare imagini din dressingul inundat al casei, evidențiind cantitatea considerabilă de apă acumulată. „Am ajuns acasă și asta este situația. În cartierul de lux în care trăim s-a inundat toată casa. Nu știu dacă realizați până unde este apa”, a declarat ea într-un clip postat pe Instagram.

Vila Ancăi Serea de jumătate de milion de euro a transformată în piscină! Înainte de a se muta în Pipera, Anca și Adi au locuit într-o vilă din Comuna Pantelimon-Cernica, care a devenit prea mică pentru familia lor numeroasă. Noua vilă, amplasată într-o zonă de prestigiu, vine cu o grădină generoasă unde copiii se pot juca în voie. Prețul de achiziție, în jur de 500.000 de euro, reflectă standardele zonei, iar investiția în renovarea și mobilarea spațiului este justificată de confortul oferit de noua locuință.

Cu toate acestea, evenimentul neplăcut le-a scos la iveală o serie de imperfecțiuni ale locuinței care trebuie remediate cât mai curând.

Vila Ancăi Serea de jumătate de milion de euro a transformată în piscină la prima ploaie

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed