Vine gerul! Început de săptămână cu temperaturi negative în mai multe zone din țară

Conform ANM, în mai multe zone din țară săptămâna a început cu temperaturi negative:

-6 grade Padeș
-5 grade Bârnova
-5 grade Târgovişte
-4 grade Câmpulung Muscel
-3 grade Ploieşti
-3 grade Bârlad
-3 grade București Băneasa
-2 grade Iași
-2 grade Suceava
-2 grade Botoșani
-2 grade Râmnicu Sărat
-2 grade Focșani

Meteorologii anunță că miercuri, 22 noiembrie, vremea se va răci în toată țara, astfel că în regiunile vestice va deveni mai rece decât normal la această dată, în timp ce în rest valorile termice vor fi în general apropiate de mediile climatologice. Înnorările vor fi persistente în aproape tot intervalul, doar în a doua parte a nopții cerul devenind variabil în partea de vest a teritoriului.

Va ploua în regiunile sudice și sud-vestice, iar în nord, nord-est și în centru pe arii restrânse se vor semnala precipitații sub formă de ploaie și trecător dimineața și noaptea- lapoviță; la munte local vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari va ninge. Pe suprafețe mici se va forma polei sau ghețuș. Vântul va sufla slab și moderat, local cu ușoare intensificări în estul și sud-estul teritoriului, dar și în extremitatea de vest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 și 6 grade. Pe arii restrânse va fi ceață.

În Bucureşti, vremea se va răci, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul a 11 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade. Înnorările vor fi persistente, va ploua slab și vântul va sufla în general moderat.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri