AcasăMoney&PeopleViorel Lis a ieșit să-și sporească pensia la ”păcănele”! A descins în...

Viorel Lis a ieșit să-și sporească pensia la ”păcănele”! A descins în cazino înainte de intrarea în vigoare a carantinei de noapte

Deloc încântat de idea de a juca online, fan al unui casino dintr-un mall bucureștean, Viorel Lis și-a luat avânt înainte ca autoritățile să introducă noi restricții și a dat o fugă în căutarea norocului, la sala de jocuri.

Împătimit după ”păcănele”, Lis a descins aseară, protejat  împotriva Covid-19, conștient fiind că intră în categoria persoanelor vulnerabile, în căutarea potului cel mare.

“Când sunt în stare, mai merg pe la mall Vitan, unde se dă și de mâncare gratis, în sala de jocuri, sunt și petreceri acolo… Bei bere, mănânci… Chiar dacă nu câștigi, de un milion-două tot mănânci, două persoane. Mă duc cu Oana”, spunea prim vară Viorel Lis reporterului Libertatea.

Cristina Joia de la ”Visuri la cheie”, lovită cu sălbăticie într-un magazin! A fost transportată aproape leșinată la Bagdasar Arseni

”Pe lângă păcănele, pariurile sunt un mod de a trăi pentru Lis. “Mă ține în viață faptul că joc zilnic la pariuri sportive. Neputând să mai muncesc, mă uit toată ziua la meciuri. Am câștigat marțea trecută 1.500 de lei la pariuri sportive, pe meciurile din preliminariile Euro 2020.  Am avut și victoria României. Nu joc toate sporturile, ci doar fotbal, tenis, handbal și baschet”,  detaliază împătimitul jucător care a deprins acestă pasiune datorită faptului că petrecere toată ziua în fața televizorului, privind competiții sportive.

FOTO cancan.ro

 

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simon se pregătește de nuntă! A fost cerută în căsătorie și a spus un ”Da” hotărât

Ultimele Articole