Visul neîmplinit al lui Mircea Diaconu! Despre primii bani câștigați din actorie și pe ce a vrut să-i dea

Cu primii bani serioși din cinematografie, Mircea Diaconu a vrut să-și cumpere un tractor.  

Nume binecunoscut în lumea teatrului și a cinematografiei românești, mai nou a politicii, domeniu care i-a adus câștiguri însemnate după o lungă activitate de europarlamentar,  artistul și-a dezvăluit recent unul dintre visurile sale neîmplinite.

Într-un interviu sincer, actorul devenit politician a povestit despre dorința sa de a-și achiziționa un tractor, o aspirație care datează din tinerețe și care a rămas neîmplinită și în ziua de azi. Primul său plan de afaceri, în anii ‘90, l-a făcut după ce a luat 6.000 de euro de pe urma rolului său din ”Asfalt Tango” al lui Nae Caranfil.

 Visul neîmplinit al lui Mircea Diaconu!” Nu am luat nici în ziua de azi. Nu m-a lăsat să iau tractor

”Au fost bani buni, 6.000 de dolari la vremea aceea. Mergeam cu bicicleta spre casă, după ce am semnat contractul, și mă gândeam ce fac cu banii. Acasă era să mă cert cu soția (actrița Diana Lupescu –n.r.) când am zis că îmi iau un tractor. „Cum să îți iei un tractor? Păi, zic: „Un tractor produce. Nu vreau să stric banii”, a povestit actorul (74 ani), fost profesor la Academia națională de Teatru și Film ”I.L Caragiale”.

Cunoscut pentru rolurile sale memorabile în filme precum  ”Nunta de piatră” (1973), ”Mere roșii” (1975), ”Pofetul, aurul și ardelenii” (1978), ”Buletin de București” (1982), ”De ce trag clopotele, Mitică” (1990) ori ”Filantropica” (2002), actorul a explicat că deși viața l-a dus pe căi neașteptate, dorința de a deține un tractor a rămas constantă.

Nu am luat nici în ziua de azi. Nu m-a lăsat să iau tractor” recunoaște Mircea Diaconu care, cu toate că a avut ocazia să își achiziționeze numeroase lucruri de-a lungul carierei sale de succes, tractorul a rămas un vis neîmplinit.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed