AcasăMoney&PeopleVedete de la noi care au băgat bani în vechituri auto! CUM...

Vedete de la noi care au băgat bani în vechituri auto! CUM ARATĂ clasicele mașini recondiționate ale lui Bobonete, Puya ori Mircea Diaconu

Unii investesc în imobiliare ori acțiuni, alții în modele clasice de automobile. Nu mașini scupme, ci unele de care proprietarii au amintiri mai vechi. De pildă Dacia 1300 a lui Nicolai Tand, una recondiționată la 51 de ani de când a fost fabricată.

Pe bătrâna sa Dacia 1300 a dat 700 de euro, însă recondiționarea sa a costat mai mult de 3000, iar piese a găsit -surprinzător- în Franța și Anglia. Nicolai Tand mai are un BMW 728 din 1981 și un Land Rover Defender din 1970  aflat în plin proces de recondiționare.

Puya conduce mândru un legendar Mercedes Benz W123. Sedanul a fost produs la începutul anilor ’80 și este cunoscut în lumea pasionaților drept ”mașina cu motor veșnic” datorită fiabilității sale. Rapperul, pe numele său Dragoș Gărdescu, spune că o astfel de mașină este într-un permanent și costisitor proces de îmbunătățire cosmetic.

Vedete de la noi care au băgat bani în vechituri auto! Mihai Bobonete: ”Este o mașină cu care francezii cărau ouă pe coasta de Azur la bogați”

Mihai Bobonete conduce un fioros Mustang, dar și un Citroen 2 CV Deux Chavaux pe care îl consideră mașina sa de suflet. ”Este o mașină cu care francezii cărau ouă pe coasta de Azur la bogați. Ca să nu le sară din cofrage au inventat modelul Deux Chavaux. Mașina e din 1980”, își laudă clasica mașină comediantul.

Fostul lider al trupei Vița-de-Vie, Sorin Dănescu este vechi colecționar de mașini vechi. Are o camionetă clasică Chevrolet din 1962, un iconic taxi londonez Fairway și un Mini din anii ’60.

Reputatul actor, actualmente europarlamentar Mircea Diaconu este membru Retromobil, el avand un Citroen Mehari (an de fabricatie 1971).

Astăzi proprietar de Mercedes G Classe, Mihai Morar a păstrat și Tico-ul cu care s-a perfecționat ca șofer. Mașina vine cu o puternică încărcătură emoțională pentru popularul prezentator, așa că a recondiționat-o și o scoate la întâlnirile posesorilor de astfel de mini mașini extrem de populare în anii ’90 în România.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.