Vlăduța Lupu are mașini mai scumpe decât vila în care s-a mutat. 200.000 de euro a costat noua sa casă din Cluj

Vlăduța Lupu a făcut pentru fiul său o petrecere luxoasă de botez, chef de sute de mii de euro, dar și cadourile au fost pe măsura evenimentului ce a blocat pentu o seară lumea muzicală.

Ca urmare, solista, una dintre cele mai populare artiste de muzică folclorică și de petrecere și soțul său, Adi Rus  (fostul portar al celor de la CFR Cluj) sunt mândri să anunțe că au reușit să-și termine noua lor casă, o impunătoare vilă în care să se mute cu micuțul lor. O casă construită de la zero într-o zonă bună din apropierea Clujului, care a înghițit mai mult de 200.000 de euro, pe care, după ajutorul primit la petrecerea de botez a băiețelului lor, Iair, au reușit să o și amenajeze.

Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupu are mașini mai scumpe decât vila în care s-a mutat. 200.000 de euro a costat casa din Cluj

Până la venirea pe lume a băiețelului său, motiv pentru care au accelerat încheierea șantierului la noua vilă, casă i-a fost artistei spațiul automobilelor sale, având în vedere că populararitatea sa o recomandă uneori și la patru spectacole pe săptămână.

„Când dormea el, mutam lucruri, noaptea aranjam haine și lucruri în casă, ziua, tot când dormea, fugeam să cumpăr lucruri pentru casa nouă. Iar după ce ne-am mutat, am început direct cu pregătirile pentru botez, cumva am fost aglomerați cu toate”, povestește Vlăduța Lupău (31 ani), singura solistă ce-și poartă costumul popular într-un luxos Mercedes G 550, care costă circa 130.000 de euro, dar și un Porsche Cayenne, de aproape 80.000 de euro.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed