Vrei sa incepi Scoala de Soferi si ai emotii? Cum sa scapi de stres cu ajutorul i-drpciv.ro

0
65
Vrei sa incepi Scoala de Soferi si ai emotii? Cum sa scapi de stres cu ajutorul i-drpciv.ro

Ideea e ca adevarul e undeva la mijloc. Daca pentru orele de condus singurele sfaturi pe care le pot da tin mai mult de calitatea instructorului, de recurenta orelor de condus, pentru ca daca conduci azi o ora, peste doua saptamani o ora, n-ai invatat nimic.

Cat despre partea teoretica, lucrurile sunt mult mai transante. Daca vrei rezultate si experienta in testele auto alege site-ul i-drpciv.ro. De ce sa alegi acest site?

In primul rand aici ai avantajul ca afli raspunsurile la teste pe loc. In plus, tot aici gasesti si alte informatii relevante pentru domeniul auto si pentru cunostintele tale. Site-ul are o interfata intuitiva si e impartit inteligent in mai multe rubrici: Chestionare drpciv 2019, Noul Cod Rutier, Scoala de Soferi, Chestionare ARR.

Cum sa te pregatesti pentru examenul auto

Pentru categoria B, testul de la proba teoretica contine 26 de intrebari de tip grila. Pentru a trece la etapa de condus, trebuie sa dai raspunsul corect la cel putin 22. Ce trebuie sa stii? Testul de examen este precedat de 3 intrebari de acomodare. Fiecare intrebare poate contine unul sau mai multe raspunsuri corecte iar atunci cand raspundeti, puteti raspunde la fiecare intrebare afisata, in ordinea aparitiei acestor intrebari sau puteti amana raspunsurile, revenind ulterior asupra lor.

Asa cum o sa remarcati si pe site-ul www.i-drpciv.ro si testele de la examen ca si cele de pe site cuprind notiuni generale referitoare la reguli de circulatie dar si notiuni elementare de mecanica, prim-ajutor sau conduita preventiva si conduita ecologica.

Nu stiu daca cineva din cititorii de azi au prins BAC-ul de tip grila, dar este important de retinut ca, la finalul examinarii, veti sti deja daca o sa treceti in etapa de condus sau nu.

Tips and tricks

Ca sa nu aveti emotii la examenul grila, va recomand sa accesati site-ul i-drpciv.ro cel putin 30 de minute in fiecare zi si sa faceti cat mai multe teste. Nu lasati totul pe ultima suta de metri si chiar daca in timpul scolii ati trecut la orele de condus, sa nu lasati niciodata rutina testelor deoparte.

Cautati sa accesati si alte sectiuni din site si mergeti al orele de legislatie pe care vi le ofera Scoala. Succes in tot ceea ce vreti sa faceti sis per sa ne vedem in trafic.