AcasăMoney&People Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii 2022, cel mai mare eveniment al toamnei pentru...

 Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii 2022, cel mai mare eveniment al toamnei pentru copii

Cele mai populare nume ale divertismentului pentru copii sunt de văzut la “Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii 2022”, cel mai mare eveniment al toamnei pentru copii şi adolescenți.

Trei zile de spectacole, muzică, teatru și dans la Palanul Național al Copiilor din 30 septembrie și până pe 2 octombrie. Trupa fenomen ”Gașca Zurli”, ”Cutiuța Muzicală”, Magicianul Robert Tudor, ”Pianul cu Povești” al Danielei Nane și vedeta internauților Dorian Popa sunt capete de afiș care promit un weekend cu multă distracție atât pentru cei mici, dar și pentru părinți.

Pe lângă spectacolele de excepție la care biletele au fost deja puse în vânzare, festivalul “Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii 2022” pune în scenă și o serie de evenimente cu acces liber pentru public și dă startul campaniei “Ambasadorii Faptelor Bune” alături de HOSPICE Casa Speranței, prin care toți cei care participă la spectacole pot dona, în urnele special amenajate, o jucărie nouă sau recuzite școlare copiilor nevoiași.

Anda Adam se căsătorește cu un bancher!

“Cea de-a doua ediție a Zilelor Teatrului Muzical Ambasadorii este o adevărată desfășurare de forțe, cu spectacole de box office, premiere și concerte, dar și cu multă educație culturală pentru cei mici. De mult timp militez pentru importanța educației culturale la copii și cred cu tărie că valorile morale, conceptele, arhetipurile  și crezurile de seamă ale unui popor trebuie transmise tinerei generații pentru că toate acestea constituie baza unei societăți frumoase, iar cel mai facil mod de a le transmite este prin artă” declară muzicianul Ciprian Rogojan, managerul Teatrului Muzical Ambasadorii din Capitală.

Program ”Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii 2022”. Vineri, 30 septembrie:

-premiera baletului “Caruselul Prieteniei”, adaptare pe muzica lui Mihail Jora

-spectacolul trupei-fenomen național pentru copiii din România, Gașca Zurli

Sâmbătă, 1 octombrie:

14:00- “Bucurie la palat”, 15:30- “Tărâmul înghețat”, 17:00- “De la clasic la jazz”, 18:30- “Tabloul Vrăjit”.

– „Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate”,

– spectacolul Magicianului Robert Tudor.

Duminică, 2 octombrie:

-11.00, premiera spectacolului musical ”De-a Harap Alb”, cu scenariul și muzica originală semnate de Liliana Ștefan

– 12.30 – concertul îndrăgitului Dorian Popa, care va susține și un discurs împotriva abandonului școlar și pentru promovarea educației.

-14.30- ”Future artists”

 16:30-”Pianul cu povești” – cântece și poezii pentru copii cu actrița Daniela Nane și pianista Ioana Maria Lupașcu

Spectacolele programate după ora 14:00 sâmbătă, 1 octombrie, și duminică, 2 octombrie, oferă acces gratuit publicului, în limita locurilor disponibile.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.