AcasăActualitateSocialZodii compatibile cu Vărsătorul. Nativii care pot avea o relație de viitor

Zodii compatibile cu Vărsătorul. Nativii care pot avea o relație de viitor

Zodii compatibile cu Vărsătorul. Nativii care pot avea o relație de viitor. Vărsătorul este o zodie destul de distractivă, însă și imprevizibilă, deci nu se potrivește chiar cu toate semnele zodiacale.

Varsatorul are relatii bune cu zodiile de Aer, ca și el, adică Balanta și Gemenii, dar și cu zodiile de Foc, adică Sagetatorul și Berbecul.

Zodii compatibile cu Vărsătorul. Nativii care pot avea o relație de viitor

De cealaltă parte, Vărsătorul nu se înțelege cu Leul zodia diametral opusa deci relațiile relatiile cu cei nascuti in zodia Leului sa fie foarte contradictorii, caracterizate mai mult de complementaritate decat de compatibilitate.

Cel mai puțin, Vărsătorii se potrivesc cu Taurii și Scorpionii. Taurul e încăpățânat așa că nu poate face față laturii imprevizibile a Vărsătorului.

De cealaltă parte, între Vărsător și Gemeni există o latură intelectuală încântătoare, care face ca o relație de lungă durată să fie posibilă.

Între un Vărsător și un Leu exista o mare atractie, dar Leul este înclinat câtre latura fizica a relatiei, în timp ce Vărsătorul pune accent pe aspectul intelectual al relatiei, care deseori lipseste.

Zodii compatibile cu Vărsătorul. Nativii care pot avea o relație de viitor

În cazul Fecioarelor și al Vărsătorilor, avem două firi intelectuale, dar Varsatorul este parca un pic prea progresist pentru pragmatica Fecioara. Pe de alta parte, Fecioara nu este destul de sociabila pentru a va capta interesul.

Vărsătorul și Balanța în schimb se potrivesc de minune. Un cuplu potrivit si fizic si mental. O legatura înflacarata, lipsita de tensiuni.

Scorpionul și Vărsătorul în schimb nu au șanse de reușită. Amândoi sunt rigizi în gândire, iar firea Vărsătorului libera trezeste suspiciunea Scorpionului.

Vărsătorul și Săgetătorul pot avea o relație minunată, de lungă durată, fiind un cuplu destule e sociabil. De cealaltă parte, între un Vărsător și un al Vărsător poate exista cel mai inventiv cuplu.

Totuși, nu este o relatie de durata, dar ar putea fi destul de placuta pe moment. Vărsătorul și Peștele pe de altă parte reprezintă o relație riscantă. Șantajul emotional al Pestilor te îndeparteaza, iar în aceasta relatie, este posibil ca Pestele sa sfârseasca ranit si naucit.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.