Zoli Toth cântă la unul dintre cele mai grele instrumente din show biz-ul autohton. Cântărește ”doar” 270 kg și îl cară 5 persoane!

Ai putea spune că viața soliștilor este una ușoară de vreme ce majoritatea își iau la spectacole doar un microfon!

Nu mai pui că primul său marimbafon, pe care l-a urcat în apartamentul său de la ultimul etaj, în dorința de a studia mai mult, nu va mai fi mutat câtă vreme muzicianul va locui acolo. Căci a fost nevoie de efortul sisific a cinci persoane să-l transporte. Marimba, al cărei ansamblu de transport cântăreşte cât tot echipamentul de scenă al unei formații rock, şi vibrofonul, un instrument la fel de greu, reprezintă părți esențiale din noul show de percuție neconvențională al muzicianului, iar pentru transportul acestora este nevoie de un microbuz.

Ciocciolina, intrigată că guvernanții i-au tăiat pensia! ”Sunt jignită de această tăiere neconstituţională a indemnizațiilor”

În vremurile concertistice, în spectacolele artistului sunt nelipsite gigantul vibrofon și marimba, instrumentele respective fiind specializarea sa profesională. Zoli Toth ( 44 ani), fost profesor de muzică, este licenţiat cu notă maximă al prestigioasei Academii de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. În ultimii ani artistul a inclus în portofoliul său profesional  participări la Festivalul ”George Enescu”, ”Cerbul de Aur”, turneul național ”Bach în Showbizz”, și pregătește personal o nouă generație de muzicieni, majoritatea copii. ”Am o muncă extraordinară și elevi talentați, trei grupe a câte  12 copii”, ne spune vedeta care se prezintă într-o postura mai serioasă, de coordonator al primului ansamblu de percuție grupat sub programul național de integrare socială prin cântec din România-Cantus Mundi.

Tom Cruise va fi primul actor care va filma pe orbită. Se antrenează la baza NASA pentru misiunea ce costă un miliard dolari!

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed