AcasăActualitate10 Site-uri auto bune din Germania de unde îți poți cumpăra mașini...

10 Site-uri auto bune din Germania de unde îți poți cumpăra mașini second hand

Dacă nu ai avut prea mult noroc în România în ceea ce privește prețul mașinii dorite, poate vei găsi ceva mai pe placul tău pe site-urile auto din Germania.

De obicei, prețurile la autoturismele din Germania sunt mult mai ieftine decât în România, iar mașinile nu sunt atât de uzate, deci sunt șanse mari ca mașina visurilor tale să fie la doar un click distanță.

Află chiar acum care sunt cele zece site-uri din Germania de unde îți poți cumpăra mașini second hand.

Site-uri auto bune din Germania de unde îți poți cumpăra mașini second hand

Mobile.de este cu siguranță un site de care ai mai auzit până acum. Este cel mai mare site de anunturi cu masini din Germania, cu peste 1,5 milioane de postari, atât mașini noi cât și second hand.

Autouncle.de este un site mai mic, dar în care ai șanse mari să-ți găsești modelul dorit. Are peste 1,1 milioane de anunturi auto din Germania.

Ebay-kleinanzeigen.de este un site cu peste 475.000 de masini de vanzare, un site mai nou spre deosebire de cele menționate anterior. Toate mașinile au prețuri bune, însă cel mai bine este să verificați chiar voi.

Autoscout24.de este un alt site din Germania în care vă puteți încerca norocul. Are 11.800 de masini second-hand la vanzare cu un pret pana in 5.000 euro, sub 130.000 km și fabricate după 2007.

Gebrauchtwagen.autobild.de vă oferă sute de mii de mașini second hand, dar și noi, de unde vă puteți alege modelul dorit.

Quoka.de are 290.000 de anunțuri cu mașini.

Markt.de este un site german mai complex, însă în care puteți găsi și o secțiune auto. Poate vă va fi de folos în cazul în care sunteți mai pretențios.

Auto.meinestadt.de este un site cu peste 1,1 milioane de anunturi cu mașini de vanzare.

Autobing.de este un site și mai nou, având o experiență de doar zece ani pe piață, așa că este posibil să nu găsiți foarte multe mașini, însă cine știe, poate modelul dorit ar putea fi chiar pe acest site.

Auto.de este un al site pe care îl puteți folosi pentru a vă căuta modelul dorit. Are peste 240.000 de anunturi cu mașini, deci aveți de unde alege în cazul în care niciunul de mai sus nu v-a putut ajuta.

Ultimele Articole