7000 de euro ”au costat” artiștii care ”au înjurat cântând” profesorii la balul bobocilor organizat de un liceu din Giurgiu

Sute de elevi de la un liceu renumit din municipiul Giurgiu se află acum în centrul unui scandal, după petrecerea de la balul bobocilor la care s-a „cântat” despre droguri și au fost formulate îndemnuri la perversiuni sexuale cu cadrele didactice.

Ei au cântat pe versurile unor trapperi plătiți cu 7.000 de euro să vină și să spună la microfon înjurături pe rime și îndemnuri la violență, inclusiv la adresa cadrelor didactice.

Între trapperii invitați, se detașează AlbertNBN, ale cărui versuri, cântate inclusiv la after-party, sună astfel:

„Sunt repetent, nu mai merg, că am rămas a treia oară!”
„Ia-ți-o pe sor’ta, frate, ți-am f…t-o iară / P… sunt, să-mi mâncați p..a de c….a / Sunt repetent, m..e, doamna profesoară / Nu mai merg, că am rămas a treia oară!”

Conducerea liceului „Ion Maiorescu” spune că nu are nicio legătură cu organizarea petrecerii și că se face o investigație cu privire la cele petrecute acolo.

Directoarea unității de învățământ afirmă că, din câte a auzit, „artiștii” invitați au fost selectați ca urmare a unui sondaj în rândul bobocilor.

Părinții acestora au făcut chetă pentru a achita onorariul de 7.000 de euro.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed