Tribunalul din Veliko Tarnovo a dispus eliberarea directorului Rompetrol Bulgaria şi a finului său

Potrivit aceloraşi surse, în schimbul eliberării directorul Rompetrol Bulgaria a plătit o garanţie de 5.000 de leva, iar  finul său una de 3.000 de leva.

Procuratura din Veliko Tarnovo a cerut,luni, menţinerea în detenţie a directorului Rompetrol Bulgaria, Sorin-Octavian Nichita, şi a însoţitorului său, Ionuţ Pânzaru, acuzaţi de huliganism şi obstrucţionarea activităţii poliţiei, relatează Sofia News Agency.

Se pare că acuzaţiile împotriva celor doi români au fost formulate oficial duminică, iar poliţia din Tarnovo le-a anunţat prematur sâmbătă, precizează agenţia bulgară.

Poliţia şi acuzaţii susţin versiuni complet diferite ale incidentului petrecut vineri noapte, fiecare parte acuzând-o pe cealaltă de comportament neadecvat.

Directorul Rompetrol şi prietenul său au încercat să intre vineri noaptea într-un restaurant care era rezervat pentru preşedinta Parlamentului şi organizatorii unui festival. Românii spun că nu au înţeles explicaţiile date exclusiv în limba bulgară de gărzile de securitate şi poliţie cu privire la interdicţia de a intra în restaurant, iar autorităţile bulgare susţin că cei doi erau în stare de ebrietate şi i-au bruscat pe reprezentanţii forţelor de ordine.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed