Tucker Carlson: Când coronavirusul o sa treacă, trebuie să tratăm China ca pe un adversar periculos al Războiului Rece

Acest dezastru a ajuns aici din mai multe motive, pe unele dintre ele nu le-am putut controla. Într-o epoca a călătoriilor aeriene, boala se va raspandi întotdeauna rapid. Pandemiile sunt inevitabile, ar trebui să acceptăm acest lucru.

 

Nimeni nu ne-a obligat să externalizăm producția de materiale medicale esențiale în China. Liderii noștri au făcut asta și au făcut-o intenționat. Nu vor să vorbească deloc despre asta acum, dar au făcut-o și a fost o crimă.

 

Când țara va fi suficient de puternica pentru a funcționa normal, va trebui să schimbăm asta imediat, pentru binele nostru și pentru binele copiilor noștri. Trebuie să mutăm productiile esențiale înapoi în Statele Unite. Ar fi o nebunie să nu o facem.

 

Mai pe larg, va trebui să începem să tratăm China ca un adversar periculos al Războiului Rece , război care a devenit evident.

 

Nu-i lăsati să va mintă. Această criză a început în China, fie că coronavirusul a scăpat dintr-un laborator de cercetare biomedicală, după cum au susținut oamenii de știință chinezi independenți, sau a apărut într-o piață stradală murdară  in care se vinde animale sălbatice pentru hrană. În orice caz, practicile chineze de sanatate de a treia lume au jucat un rol central în acest dezastru.

 

Virusul a devenit o pandemie, deoarece oficialii chinezi au redus la tăcere autoritățile medicale din această țară care au încercat să avertizeze publicul despre acest lucru. Chiar și acum, guvernul chinez este hotărât să zdrobească orice raportare neautorizata sa iasa din țară.

 

Marți, Beijingul a anunțat că revocă acreditările de presă pentru reporterii de la cele mai mari ziare americane. Nu vor să vedem ce se intampla acolo. Și, în același timp, ne amenință. Intr-un comunicat de presa susținut de stat au explicat că China ar putea sa întrerupa furnizarea de produse farmaceutice catre America. Asta ar ucide americanii.

 

China este o amenințare iminentă pentru Statele Unite. Unul dintre puținele aspect importante ale acestei pandemii este că acum putem vedea clar, deoarece este clar.

 

Dar unii dintre noi nu o putem vedea. Uimitor, clasa noastră conducătoare este de partea Chinei, iar aceasta este din nou o parte bună in timp de criză. Clarifică lucrurile. Puteți vedea exact de ce parte sunt oamenii.

 

Acum, unii dintre liderii noștri fac ce fac în mod intenționat, deoarece se îmbogățesc din China. O mare parte a presei sunt doar prea prosti pentru a ști diferența. Nebunia este aproape întotdeauna explicația modului în care se comportă. China înțelege cum să-și controleze emoțiile și, prin urmare, mintea lor.

 

Guvernul chinez știe că politica de identitate este cea mai mare slăbiciune a sistemului american. Este întotdeauna cea mai mare slăbiciune din fiecare țară pe care o infectează. Și de aceea nu permit politica de identitate în China.

 

Chinezii știu că orice dezbatere din această țară poate fi deraiată instantaneu dacă cineva striga „rasist” așa cum o va face cineva inevitabil. Așadar, chinezii au decis să folosească starea de veghe împotriva noastră. Cea mai rasistă putere de pe Pământ – aceasta este țara care îi pune pe musulmani în lagărele de concentrare. Țara care șterge cultura tibetană; țara care nu ar accepta un singur refugiat somalez la punctul de control. Aceasta tara ne cheamă pe noi bigoti. E hilar într-un fel.

 

Ce este uimitor este câți din oamenii noștri din presa o iau foarte în serios. Marti, Xinhua News – acesta este unul dintre ‘organele” de propagandă din China, a replicat: „Racismul nu este instrumentul potrivit pentru a-ți acoperi propria incompetență”. Bine.

 

În Europa, China a promovat de fapt răspândirea coronavirusului. La începutul lunii februarie a acestui an, rețeaua de televiziune globala din China a lansat un videoclip intitulat „Rezidenții italieni îmbrățișează oamenii chinezi pentru a-i încuraja în lupta împotriva coronavirusului”. Videoclipul a prezentat un tânăr chinez care purta o mască pe față care solicita îmbrățișări de la trecători. O lună mai târziu, videoclipul nu arată deloc înduioșător.

 

Mai recent, aceeași rețea chineză a replicat: „Să numim H1N1 gripa americană? Nu, am prefera să ne concentrăm pe salvrea de vieții. Așa a spus țara care a mințit despre pandemie.

 

Apropo și de fapt: focarul H1N1 din 2009 a început în Mexic, nu în Statele Unite.

 

Între timp, ambasadorii Chinei răspândesc deja minciuna că virusul Wuhan își are originea aici în America, poate creat într-un laborator de către Pentagon. Nu fiți șocați dacă cel puțin un comunicat de presă american promovează această idee. Mulți dintre aceștia deja sunt de partea liniei Partidului Comunist Chinez.

 

Cu o săptămână în urmă, batranul propagandist David Frum de la The Atlantic a sugerat să numim coronavirusul „ciuma Trump” în locul virusul Wuhan. Marți, NBC News a trimis un tweet care sugerează ca folosirea de către președintele Trump a expresiei „virus chinezesc” a fost „atât inexactă, cât și dăunătoare prin asociațiile rasiste între virus și China”.

 

O altă declarație scrisă de tâmpiți  în presa noastră. Cum ca este inexact să numim un virus din China „chinez”?

 

Președintele, în opinia sa, nu pare intimidat.

 

Reporter: China și alții v-au criticat că ați folosit expresia virus chinezesc. Ce părere aveți despre asta? Aveti de gând să continuati să folositi aceasta frază?

 

Președintele Trump: Ei bine, China a transmis informații care erau false că militarii noștri le-au dat acest lucru. Asta era fals. Și, mai degrabă decât să am o argumentare pentru ceea ce am spus, trebuie să-l numesc de unde a venit. A venit din China.

 

Reporter: Criticii spun că utilizarea acestei fraze creează o stigmă?

 

Trump: Nu, nu cred. Nu, cred că a spune că armata noastră le-a dat asta creează o stigmă.

 

Bine pentru el. Acesta a fost Trump la cel mai bun moment al sau.

 

De ce presa noastră ar lua partea Chinei într-o criză ca aceasta? Ei bine, pentru că în loc să ne pregătim să ne confruntăm cu China și să ne eliberam de controlul lor, clasele noastre profesionale apără guvernul chinez și împărtășesc propaganda lor. De ce?

 

Ei bine, nu este un complot sinistru al comuniștilor asiatici – de fapt este mai rău decât atât. În multe feluri, nu îi poți acuza pe chinezi pentru asta. Ei fac ceea ce ar trebui să facă orice guvern. Își pun țara și interesele lor pe primul loc. Dacă este nevoie de puțină dezinformare pentru a o face, sunt dispuși să facă asta.

 

Nu. China domină America, deoarece proprii noștri lideri ne-au vândut. Nu știau ce făceau. Dar și mai rău, erau lacomi. Aceștia căutau beneficii pe termen scurt pentru ei înșiși, mai degrabă decât securitatea pe termen lung pentru țara noastră.

 

Unii dintre ei par să disprețuiască în general America, în special în mediul academic, motiv pentru care se grabesc să numească această țară răul în timp ce deplâng fericiti Beijingul. Asta face Hollywood-ul în fiecare zi a anului. Într-o zi, acești oameni vor fi pedepsiți pentru ceea ce au făcut. Din nou, este o crimă. Cel puțin, vor trebui să fie lipsiți de putere sau de influență pentru a merge mai departe.

 

Dar deocamdată nu avem timp pentru asta. Trebuie să fim sinceri sa vedem care este problema și trebuie să muncim cât mai mult pentru a o rezolva.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed