Raed Arafat, amenințat cu un topor de un fan al senatoarei Șoșoacă

Individul, care se prezintă drept un fan al senatoarei Diana Șoșoacă afirmă că dacă Raed Arafat nu-și dă demisia, va merge la București cu toporul în mână.

 

 

Căutăm 10 copii cu inițiativă și idei de afaceri. Aplică acum pentru o bursă pentru copilul tău prin VERTIK Junior

 

 

„Domnu’ Arafat. Astăzi ţi-am pregătit ceva frumos. Vreau să vă arăt ce am pregătit pentru domnu’ Arafat”, spune timişoreanul Daniel Gaşpar, într-o înregistrare de pe pagina sa de Facebook. Bărbatul își prezintă și arsenalul: un topor, un ciocan, o rangă şi o lopată, potrivit antena3.ro

 

„Îţi dau să vezi ce trebuie să primeşti dacă nu îţi dai demisia de bună voie şi nesilit de nimeni, ca să fii judecat cum trebuie că ai trădat poporul român. Uite ce îţi dau eu. Am, frate, aici un topor. Pistol nu am, că nu vrea să îmi dea lumea, că ştie că mă ţine să vin la Parlament. Toporul nu vreau să îl folosesc pentru că nu sunt omul care vrea să facă la fel ca voi crime, dar dacă trebuie, o să folosesc şi toporul pentru poporul român”, afirmă acesta.

 

Individul explică și că a pregătit un ciocan cu care să îi dea lui Arafat peste mâini, o rangă cu care să îi dea peste glezne „dacă nu termină cu prostiile” şi o lopată pentru „groapa pe care ai săpat-o pentru România, să te îngrop în ea”.

 

Gaşpar transmite un mesaj şi pentru „ăia de la servicii, jandarmi şi Poliţie”.

 

„Vă rog să îi trădaţi şi voi pe ei cum ne-au trădat şi ei pe noi. Să simtă cum e să fii trădat. Să veniţi cu noi în stradă, să îi doborâm, să îi judecăm corect, nu omorâţi, dar să îi judecăm corect şi să punem ţara asta înapoi pe picioare”, mai spune bărbatul.

 

Acum polițiștii sunt pe urmele sale și se va alege cel mai probabil cu un dosar penal pentru ameninţare.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed