Ce salariu are, de fapt, un medic specialist care lucrează în România la un spital privat

Salariile medicilor specialiști sunt diferinte în funcție de spitalul la care lucrează. Mai exact, spitalele private din România oferă salarii chiar și de 19.000 de lei lunare.

Să aflăm deci, ce salariu are, de fapt, un medic specialist care lucrează în România la un spital privat. Medijobs, cel mai mare site de recrutare de personal medical din România, a comunicat pentru Economica.net salariile nete oferite medicilor specialişti în sistemul privat din Bucureşti şi din ţară.

Potrivit sursei citate, medicii specialiști în anestezie și Terapie Intensivă încasează sume cuprinse între 19.000-13.000 de lei lunar, în funcție de orașul în care activează.

Ce salariu are, de fapt, un medic specialist care lucrează în România la un spital privat

Astfel, în Braşov sunt salarii de 19.000 de lei net lunar pentru medici specialişti cu peste şapte ani experienţă în specialitate.

În Bucureşti există salarii de 17.000 de lei net lunar oferite medicilor cu peste un an experienţă în specialitate, dar şi debutanţii au fost eligibili să încaseze aceşti bani.

În Baia Mare pe de altă mare se oferă salarii de 12.000 de lei – 13.000 de lei net lunar pentru medici specialişti cu peste un an experienţă în specialitate.

Medici specialişti Ginecologie încasează sume ceva mai mici, care pornesc de la 6.000 de lei.

Astfel, potrivit sursei citate, în Bistriţa, medici debutanţi încasează salarii de 9.500 de lei net lunar, pe când în Craiova există salarii de 7.000 de lei pentru medici cu cel mult un an experienţă. Pentru medici cu peste trei ani experienţă, salariile ajung la 9.000 de lei net lunar.

În Bucureşti pe de altă parte sunt salarii de 6.000 de lei net pentru medici cu maximum un an experienţă şi de 8.000 de lei net pentru medici cu peste trei ani experienţă în specialitate.

Medici specialişti Pediatrie încasează salarii ceva mai mari.

Ce salariu are, de fapt, un medic specialist care lucrează în România la un spital privat

Mai exact, în Bistriţa sunt  salarii de 16.000 de lei net lunar pentru pediatri cu minimum trei ani experienţă în specialitate.

În Baia Mare pe de altă mare clinica privată oferă salarii de 12.000 de lei net lunar pentru medici pediatri cu trei – patru ani experienţă în specialitate.

În Bucureşti există salarii de 8.000 de lei net lunar pentru medici pediatri care au trei – cinci ani experienţă în specialitate.

Medicii specialişti Neurologie încasează lunar sume cuprinse între 8.000-13.000 de lei astfel:

O clinică privată din Satu Mare a recrutat neurolog, în regim de urgenţă, pe salarii de 13.000 de lei net lunar, precizează sursa citată.

În Bucureşti pe de altă parte, sunt salarii de 8.000 de lei net lunar pentru neurologi care au între trei şi cinci ani experienţă în specialitate.

Medici specialişti Medicină Internă au salarii mai mici comparativ cu cele menționate anterior.

Astfel, în Bistriţa se oferă salarii cuprinse între 7.500 de lei şi 8.000 de lei net lunar pentru debutanţi.

În Braşov pe de altă parte există salarii de 7.000 de lei pentru debutanţi şi de 9.000 de lei net lunar pentru medici cu peste trei ani experienţă în specialitate.

În Bucureşti acești medici încasează un salariu de 7.000 de lei net lunar în cazul în care au trei – cinci ani experienţă în specialitate.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed