Ce reguli există la emisiunea Pro TV, Imperiul Leilor

Ce reguli există la emisiunea Pro TV, Imperiul Leilor. Emisiunea Imperiul Leilor de la PRO TV stârnește deja interesul multor tineri. Ce reguli trebuie însă să respecte cei care vor să se înscrie.

În primul rând, potrivit Termenilor și condițiilor de înscriere, în momentul în care o persoană s-a hotărât să se înscrie la Imperiul Leilor trebuie să știe dacă este eligibilă.

Ce reguli există la emisiunea Pro TV, Imperiul Leilor

Pot participa doar persoane care au vârsta de peste 18 ani și care locuiesc în România. Totodată, nu au voie să participe cei care sunt implicați în raporate sau acte juridice.

În același timp, posibilul viitor concurent trebuie să fie și disponibil, indiferent de data la care au loc filmările.

Criterii de eligibilitate pentru participarea la Imperiul Leilor de la PRO TV

1. Varsta: – La data la care completeaza si trimite Formularul de Inscriere Candidatul a implinit varsta de 18 ani si are o idee de afacere si/sau detine calitatea de asociat/actionar in cadrul unei companii pe care intentioneaza sa o dezvolte utilizand o investie externa sau prin asocierea in parteneriat cu alte persoane;

2. Domiciliul: – La data la care completeaza si trimite Formularul de Inscriere, Candidatul detine dreptul legitim de a locui sau munci pe teritoriul Romaniei si este capabil sa poata demonstra acest drept in orice moment, in situatia in care PROTV ii va solicita in scris acest lucru;

Ce reguli există la emisiunea Pro TV, Imperiul Leilor

3. Angajamente contractuale: – La data la care completeaza si trimite Formularul de Inscriere, Candidatul nu este implicat in niciun raport sau act juridic, scris sau verbal, care l-ar putea impiedica sa participe in Emisiune sau care si-ar putea produce efectele in perioada desfasurarii Emisiunii.

Candidatul se obliga sa divulge PROTV existenta oricaror asemenea raporturi si/sau acte juridice care isi produc efectele sau urmeaza sa isi produca efectele la data sau ulterior datei la care Candidatul a completat si trimis Formularul de Inscriere. Intr-o asemenea situatie, PROTV isi rezerva dreptul, la libera apreciere, de a refuza cererea de inscriere a oricarui Candidat sau de a-l descalifica, in cazul in care considera ca un asemenea raport si/sau act juridic il poate impiedica pe Candidat sa participe in Emisiune;

Ce reguli există la emisiunea Pro TV, Imperiul Leilor

4. Disponibilitatea: – Candidatul intelege pe deplin si este de acord ca prin completarea si trimiterea Formularului de inscriere declara si garanteaza ca, daca va fi selectionat sa participe in cadrul Emisiunii este disponibil si se obliga sa participe la intreg procesul de pregatire si productie si sa respecte in tocmai si in totalitate toate regulile de participare impuse de PROTV. Pe cale de consecinta Canditatul declara si garanteaza ca, in cazul in care va fi selectionat sa participe in calitate de Participant in cadrul Emisiunii va fi la dispozitia PROTV pe intreaga perioada de pregatire si productie si pana in ultima zi de filmare a Emisiunii, iar in anumite cazuri, chiar si ulterior acestei date.

5. Incompatibilitate: – Candidatul nu este, la data la care completeaza si trimite Formularul de Inscriere, salariat al PROTV si/sau ruda sau afin de pana la gradul IV, in linie directa sau colaterala, cu vreun salariat al PROTV si nici nu este implicat in vreo activitate referitoare la dezvoltarea, productia, distributia, sau orice alta activitate in legatura cu Emisiunea. Orice situatie contrara dispozitiilor prezentului articol va fi comunicata de indata de Candidat PROTV, care va decide, la libera sa apreciere, asupra fiecarui element de incompatibilitate in parte;

6. Modificari ale criteriilor: – Criteriile de eligibilitate si de participare pot fi modificate si/sau revizuite in orice moment de catre PROTV, la libera sa alegere.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed