Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit. Anul trecut au ajuns la poliție!

Fostul deputat Oana Mizil  s-a despărțit de Marian Vanghelie.  În vara anului trecut, mama fetiței fostului primar al Sectorului 5 a ajuns la spital cu ambulanța pentru îngrijiri medicale după ce ar fi fost agresată de Vanghelie.

La momentul respectiv, Marian Vanghelie a susținut că ar fi avut o altercațiune cu partenera sa și că ambulanța a fost chemată pentru că partenera sa are probleme cu tensiunea. Cei doi nu erau căsătoriți civil, nefiind nevoie de partaj dezbătut la notar ori în instanță. Oana Niculescu-Mizil a avut o relație cu Marian Vanghele ce a durat 12 ani.

”Un capitol din cartea vieții mele s-a încheiat! A fost frumos, a fost o experiență, a fost și dureros, a fost o binecuvântare! Domnul să ne lumineze calea!”a fost mesajul postat de Oana Mizil în mediul online.

Marian Vanghelie și Oana Mizil sau despărți

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit după 12 ani. Au împreună o fetiță!

Marian Vanghelie  fost a acuzat de DNA de trafic de influenţă şi instigare la abuz în serviciu. Prejudiciul calculat în acest dosar legat de achiziţii de produse la preţuri supraevaluate este de peste 256 de milioane de lei.

În mai 2021, fostul primar al Sectorului 5 a fost condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru fapte de corupție. Decizia tribunalului nu este definitivă. În 2015, Marian Vanghelie a fost trimis în arest preventiv pentru 26 de infracțiuni de corupție.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed