AcasăMoney&PeopleA murit unul din marii actori ai României! Veteran al TNB, Mihai...

A murit unul din marii actori ai României! Veteran al TNB, Mihai Perșa s-a stins înglodat în datorii

A murit Mihai Perșa, unul din marii actori ai Teatrului Național. Veteran al scenei artistice, comicul ce a avut creații remarcabile în film, teatru și televiziune, s-a stins la 76 de ani, în sărăcie, înglodat în datorii.

În vreme ce mulți colegi de-ai săi s-au procosit cu pensii de merit ori speciale, Make Perșa s-a întreținut cu greu în ultimii ani, asta datorită cheltuielilor pe medicamente. A fost la un pas să-și piardă și apartamentul. Mai mulți artiști, special cântăreți, au sărit în ajutorul veteranului comic ce, timp de 50 de ani a fost nelipsit în spectacolele Teatrului Național din București, Teatrului Național din Târgu Mureș și Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, dar și în memorabilele momente vesele ale TVR regizate de Alexandru Bocăneț.

Că ”Românii au talent” au aflat și cei din New York și Tokio! Momente din emisiune s-au văzut în marile metropole ale lumii

A murit unul din marii actori ai României! Veteran al TNB, Mihai Perșa s-a stins înglodat în datorii

Absolvent al Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, promoția 1971, Perșa a jucat și în filmele „Șantaj” (1981), ”Artista, dolarii șli ardelenii” (1979) ori ”Racolarea” (1985), alături de Florin Piersic. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 9 februarie, ora 10.00 la Biserica Sfântul Pantelimon, iar procesiunea de înhumare la Cimitirul Domnești Ghencea 2 la ora 11.00.

Ce pensie uluitoare are Tudor Gheorghe. Se consideră unul dintre cei mai bogați români

 

 

Ultimele Articole