AcasăMoney&PeopleCe pensie uluitoare are Tudor Gheorghe. Se consideră unul dintre cei mai...

Ce pensie uluitoare are Tudor Gheorghe. Se consideră unul dintre cei mai bogați români

Neobositul Tudor Gheorghe continuă să activeze pe scena culturală românească făcând educație muzicală chiar și la 76 de ani.

Artist independent și verdical, care nu a acceptat niciodată să cânte maselor, decât plătitorilor de bilete, aceia care cu adevărat și-a dorit să-l audă, cântărețul se consideră la etatea sa ”unul dintre cei mai bogați români”, dar nu în lucruri materiale.  Și asta nu  datorită banilor ci a șansei de a continua să-și exercite vocația sa nobilă. Tudor Gheorghe beneficiază de o indemnizație lunară de pe urma muncii sale în domeniul artistic, dar și de pe urma activității sale de liber profesionist  în ultimii 30 de ani.

Plin de datorii, Bănel Nicoliță a refuzat o avere de la un reality show! ”Vreau să îmi văd de antrenorat”

Ce pensie uluitoare are Tudor Gheorghe ”Pentru un artist este o pensie bună”

Artist polivalent, muzician și poet, Tudor Gheorghe a afirmat într-o emisiune de televiziune că are marele noroc de faptul că de cheltuielile de zi se ocupă fiul său, Adrian Tudor, cel care îi este și agent concertistic maestrului. ”Am marea șansă că nu am noțiunea lor. Nu ştiu despre ele. Mi le plătește fiul. Ei se ocupă, eu nu am noțiunea banilor. Am o pensie bună asigurată de la stat, cred că vreo 3.000 de lei liniștiți dacă îmi şi măresc acuma. Pentru un artist este o pensie bună”, a spus cu sinceritate și modestie Tudor Gheorghe.

Anna Lesko cere în instanță 40.000 de euro de la Alina Petre pentru declarații calomnioase. A numit-o ”bombă cu ceas”

Ultimele Articole