AcasăMoney&PeoplePlin de datorii, Bănel Nicoliță a refuzat o avere de la un...

Plin de datorii, Bănel Nicoliță a refuzat o avere de la un reality show! ”Vreau să îmi văd de antrenorat”

Plin de datorii, Bănel Nicoliță a refuzat o sumă importantă oferită pentru participarea sa la un reality show.

Este vorba de ”Survivor România” (Pro Tv), popularul format de televiziune pe care fostul mijlocaș de la Steaua ori Saint-Etienne nu l-a acceptat în ciuda ofertei generoase a producătorilor show-ului. Este pentru al doilea an când Nicoliță, vedeta fotbalului anilor 2000, îl refuză preferând să muncească acasă, în orășelul unde s-a născut, și unde a început fotbalul, Făurei.

Și milionarii în euro se plâng de facturi! Monica Tatoiu a plătit la curent și gaze 14.000 de lei

Bănel Nicoliță a refuzat o avere de la un reality show! ”Vreau să îmi văd de antrenorat”

Antrenor la CS Făurei, club din liga a 3-a, Bănel Nicoliță (37 de ani) ar fi refuzat oferta deoarece, după 15 meciuri jucate contra unor echipe din Champions League, nu-și  dorește să se războiască într-o emisiune de divertisment și că vrea să-și construiască o carieră în sport și după retragerea sa. Suma pe care Bănel Nicoliță ar fi refuzat-o pentru a participa la Survivor este de 20.000 de euro, una care l-ar fi scos la liman din datoriile în care a intrat după mai multe afaceri nereușite, inclusiv micul club pe care îl conduce, și care i-a înghițit și ultimii bani.

 ”Pe mine nu mă interesează emisiunile TV, eu sunt antrenor la Făurei, vreau să îmi văd de antrenorat, de drumul acesta pe care l-am ales. Mă interesează fotbalul, nu și alte chestiuni departe de el”, a spus Bănel Nicoliță, ”Jardel”, așa cum era odinioară cunoscut pe terenul de fotbal.

Vica Blochina, admirată de Ion Iliescu și Adrian Năstase pe când era dansatoare

 

Ultimele Articole