Anna Lesko cere în instanță 40.000 de euro de la Alina Petre pentru declarații calomnioase. A numit-o ”bombă cu ceas”

Anna Lesko îi cere în instanță 40.000 de euro Alinei Petre. Într-o întâmpinare depusă în instanță de avocații vedetei, acesta consideră că suma acoperă prejudiciul de imagine produs de declarațiile calomnioase ale mondenei invitate Alina Petre în spațiul public.

Lesko cere suma drept despăgubire pentru afirmațiile făcute în spațiul public de Alina Petre la o emisiune de televiziune recentă, la care au participat mai mulți invitați. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a numit-o pe solistă: „o bombă cu ceas”,  ”un pericol pentru bărbaţii neînsuraţi” ori ”un pericol pentru relaţiile care nu sunt solide”.

Vica Blochina, admirată de Ion Iliescu și Adrian Năstase pe când era dansatoare

Anna Lesko cere în instanță 40.000 de euro Alinei Petre

Anna Lesko (43 de ani) subliniază în justificarea acțiunii înaintată instanței că este o persoană de notoritate, cu multiple realizări în domeniul cultural. ”În anul 2000 am decis să urmez o carieră în domeniul muzical, lansând albume cu un real succes la public şi obţinând o notorietate în acest domeniu.

Anna Lesko cere în instanță 40.000 de euro de la Alina Petre pentru declarații calomnioase la adresa sa

Totodată, mi-am dedicat o parte din timpul liber picturii, tablourile subsemnatei fiind extrem de apreciate la nivel naţional, ca dovadă fiind şi expunerea unora dintre acestea într-o galerie la Muzeul Naţional de Artă al României”, scrie Ana Lesko în întâmpinarea depusă la tribunal.

Plin de datorii, Bănel Nicoliță a refuzat o avere de la un reality show! ”Vreau să îmi văd de antrenorat”

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri