AcasăMoney&PeopleDupă concert la propria nuntă! Actorul Dorin Andone, ginere la 59 de...

După concert la propria nuntă! Actorul Dorin Andone, ginere la 59 de ani

După concert direct la propria nuntă! Dorin Andone a devenit ginere la 59 de ani.

Cunoscutul actor al Teatrului Național dar și solist, și-a luat colegii de trupă cu care a urcat pe scenă chiar înaintea fericitului eveniment ca apoi să chefuiască la propria nuntă.

Artistul și-a unit destinul cu Ileana Daniela Anghel cu care are o relație de ce durează de ani buni. La petrecerea ce a avut loc în curtea unui palat veritabil din inima Bucureștiului, au fost prezenți mulți colegi al actorului care are în spate o carieră de peste trei decenii pe scena teatrului și filmului (înainte de Naționalul bucureștean a activat la Teatrul Național din Cluj Napoca, dar și pe scena prestigiosului Teatru Bulandra), amintim muzicienii Teo Boar și Vlady Cnejevici, dar și fratele ginerelui, actorul Adrian Andone (Teatrul Național Marin Sorescu).

George Buhnici a fost amendat de CNCD după declarațiile sale despre femei cu ”celulită”, ”vergituri” și ”minore”

Actorul Dorin Andone, ginere la 59 de ani!

Cunoscut mai degrabă ca actor de teatru și film, Dorin Andone are o mare pasiune, muzica folk, prieten al tuturor artiștilor genului, el însuși un solist bun cu multe compoziții aplaudate. Pe scena Naționalului bucureștean nu doar prezent doar în calitate de actor și de solist, cu propria sa trupă TVA.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.